Bayındırlı Kadın Ve Çocukların Sasalı Keyfi

Bayındırlı Kadın Ve Çocukların Sasalı Keyfi

Bayındır Belediyesi geçtiğimiz ay organize ettiği deniz turundan sonra, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, İzmir Doğal Yaşam Parkı’na gezi düzenledi. Hafta sonu stresinden uzaklaşmak isteyen Bayındırlılar, doğal yaşamla iç içe güzel bir gün geç

- Bayındır Belediyesi geçtiğimiz ay organize ettiği deniz turundan sonra, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, İzmir Doğal Yaşam Parkı’na gezi düzenledi. Hafta sonu stresinden uzaklaşmak isteyen Bayındırlılar, doğal yaşamla iç içe güzel bir gün geçirdi.

Bayındır Belediyesi önünden sabahın erken saatlerinde kalkan otobüslerle Sasalı’ya ulaşan ziyaretçilerden bazıları ilk kez böyle bir etkinlik içerisinde yer aldı. Çocuklar ise; Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na yapılan gezide çeşitli hayvanları tanıdılar ve yakından gördüler. Yaşam koşulları, beslenme şekilleri gibi pek çok konuda bilgi sahibi oldular.

Yaklaşık 200 kişinin yer aldığı gezide Bayındırlı Hatice Boyacı, hayatında ilk kez yaban hayvanlarına bu kadar yakından tanık olduğunu ifade etti. Mutluluğunu dile getiren Boyacı; “Bundan sonraki süreçte de başkanımızdan daha farklı kültürel etkinlikler bekliyoruz” diye konuştu.

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli de gezi ile ilgili olarak görüşlerini paylaştı. Sesli; "Kentsel gelişim süreci içerisinde, toplumun doğaya olan özlemini gidermek, kadınlarımızın ve çocuklarımızın mutlu anlar geçirmesini sağlamak için bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi bize gelen talepleri imkanlarımız doğrultusunda değerlendirip, yeni etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca geziye katkılarından dolayı ADD Bayındır Şubesi ‘ne de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

BAYINDIRLI KADIN VE ÇOCUKLARIN SASALI KEYFİ

BAYINDIRLI KADIN VE ÇOCUKLARIN SASALI KEYFİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.