Bayırlı: “Spor Ahlakından Yoksunlar”

Bayırlı: “Spor Ahlakından Yoksunlar”

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Başkanı Süha Bayırlı, Göztepe maçı sonrası çıkan olaylarda Göztepeli oyuncuların maç boyunca sergilediği davranışların payı olduğunu belirtti.

- Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Başkanı Süha Bayırlı, Göztepe maçı sonrası çıkan olaylarda Göztepeli oyuncuların maç boyunca sergilediği davranışların payı olduğunu belirtti.

Karşılaşma boyunca Göztepe’nin takım olarak oyunu ve taraftarı gerdiğini belirten Bayırlı, “Hakemlere bir takımı bitirecek olan şeyi sorun. Bir penaltı ve aleyhine verilecek bir kırmızı kart derler. Ahmet Kesim’e kırmızı kart ve verilen penaltı sonrası bizi demoralize ettiler. Bizim kazandığımız penaltıda ise ne hikmetse sarı kartı olan Sabutay kırmızı kart görmedi. Acaba hakemler kimi kandırdıklarını zannediyorlar” diye sordu.

BİZİM KULÜBÜMÜZDE BÖYLE OYUNCULAR OLAMAZ

Maç sırası ve sonrasında yaşanan olaylarda Halil ve Hasan Türk ile birlikte Göztepe’nin tüm oyuncuların tahriğinin söz konusu olduğunu belirten Bayırlı, “Maç sırasında gözlemciye de söyledim. Bize ceza verirken, futbolcuların da yaptıklarını göz önünde bulundursunlar. Göztepe, kulüp olarak Halil ve Hasan gibi spor ahlakından yoksun futbolcuları kendisine yakıştırabilir. Ama, bizim kulübümüzde böyle oyunculara hiçbir zaman yer vermedik ve vermeyeceğiz”ifadelerini kullandı.

Göztepeli Hasan Türk’ün attığı golün ardından Aydınspor 1923 tribünlerine koşarak hareket çektiğini anlatan Bayırlı, maç sonunda Göztepe soyunma odasında yaşanan ve video olarak sarı kırmızılı kulübün sosyal medyada paylaştığı görüntüleri gördüklerini söyledi. Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş’ı maç sonrası tebrik edeceğini ancak, ikinci golden sonra şeref tribününde oturduğu yerden kalktığını belirten Bayırlı, “Tebrik bile edemedik. Biz sevinmenin dozajını biliriz. Sevinmenin yöntemi, o görüntüleri yayınlamak değil” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.