Bayraklı Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Bayraklı Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Bayraklı Belediyesi araç filosunu güçlendirerek 12 aracı düzenlenen törenle birimlere teslim etti.Bayraklı Belediyesi, belediyenin filosuna yeni katılan 12 araç için tören düzenledi. Filoya, bir adet...

Bayraklı Belediyesi araç filosunu güçlendirerek 12 aracı düzenlenen törenle birimlere teslim etti.

Bayraklı Belediyesi, belediyenin filosuna yeni katılan 12 araç için tören düzenledi. Filoya, bir adet 30 kişilik otobüs, çeşitli müdürlüklerde kullanılmak üzere üç otomobil ve bir kamyonet, Fen İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere ekskavatör, kepçe, forklift, iki kamyonet ve iki damperli kamyon katıldı.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeni araçlarla hizmeti artırmayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Karabağ, iş makinelerini bir yerden bir yere taşımak için bir TIR da aldıklarını belirterek, "Süre kaybı olmaması belediye araçlarını TIR’la taşıyacağız. Doğançay’daki temizlik işleri müdürlüğüne bir rampa çalışması yaptık. Harmandalı’na giden çöpler artık tırla taşınacak. Bir tır 6 kamyon çöp alıyor. Bir tane daha alacağız. Daha kısa sürede temizlik yapılacak. Daha iyi hizmet üretilecek” dedi.

Düzenlenen törenin ardından araçlar birimlere teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.