Bayraklı Belediyesi, Doğumdan Ölüme Kadar Yanlarında

Bayraklı Belediyesi, Doğumdan Ölüme Kadar Yanlarında

Bayraklı Belediyesi, yılın ilk yarısında engelli, yaşlı, hasta, yatalak ve maddi durumu iyi olmayan toplam 3 bin 68 kişiye nakdi para, gıda, erzak, giysi ve eşya yardımında bulundu.Yardıma muhtaç aile...

Bayraklı Belediyesi, yılın ilk yarısında engelli, yaşlı, hasta, yatalak ve maddi durumu iyi olmayan toplam 3 bin 68 kişiye nakdi para, gıda, erzak, giysi ve eşya yardımında bulundu.

Yardıma muhtaç aileleri evinde ziyaret eden Bayraklı Belediyesi ekipleri, 815 aileye erzak yardımı yaparken, 156 aileye eşya, 34 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye ve bez, 538 aileye nakdi para yardımında bulundu. 480 kişi kuaför, 433 vatandaş ise hemşire hizmetinde yararlandı. “Hoş geldin Bebek” kampanyası çerçevesinde de, bu yılın ilk yarısında anne-baba olma heyecanı yaşayan ailelere 80’lik bebek bezi paketi, ıslak havlu, cam biberon, emzik, bebek şampuanı ve pişik kremi verildi. Bu hizmetten ise yılın altı aylık bölümünde 612 aile faydalandı.

DOĞUMDAN ÖLÜME VATANDAŞLARIN YANINDAYIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaşın doğumdan ölümüne kadar yanında olduklarını söyledi. Başkan Karabağ, “İlçemizde işsizlik oranı çok yüksek. Maalesef maddi olarak sıkıntı çeken çok sayıda vatandaşımız var. Biz de belediye olarak doğumundan ölümüne kadar onların yanında oluyoruz. Kimi zaman erzak yardımında kimi zaman nakdi yardımda bulunuyoruz. Sosyal yardımlar bütçemizde önemli bir yer ediyor. Dar gelirli hemşerilerimize desteğimiz sürecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.