Bayraklı Sokakları Şantiyeye Döndü

Bayraklı Sokakları Şantiyeye Döndü

Bayraklı Belediyesi, ilçenin temel sorunlarının hızlı bir şekilde giderilmesi için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda farklı mahalle ve sokaklarda yürütülen faaliyetler, “Bayraklı sokakları şantiye gibi” dedirtiyor. Daha çağdaş ve modern g

- Bayraklı Belediyesi, ilçenin temel sorunlarının hızlı bir şekilde giderilmesi için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda farklı mahalle ve sokaklarda yürütülen faaliyetler, “Bayraklı sokakları şantiye gibi” dedirtiyor. Daha çağdaş ve modern görünümüyle Bayraklı’nın örnek bir ilçe olması için çalıştıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Her şey Bayraklı ve burada yaşayan vatandaşlarımız için” dedi.

Bayraklı sokaklarını yeni, modern ve çağdaş görünüme dönüştürmeyi amaçlayan Bayraklı Belediyesi, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yol çalışmalarından, parklara, kültür merkezlerinden spor tesise kadar çeşitli alanlarında faaliyet gösteriyor.

MODERN GÖRÜNÜM

Bu kapsamda, Onur Mahallesi Körfez Evleri'nde toprak kaymasını engellemek için 7399/34 sokakta 626 metrelik istinat duvarı inşa ediliyor. 7383 sokakta 35 metrelik istinat duvarı, 7354 sokakta da 550 metre uzunluğunda güvenlik amaçlı demir korkuluk işi ise tamamlandı. Öte yandan Fuat Edip Baksı Mahallesi'nde bulunan çıkmaz sokağı genişleten belediye ekipleri, buradan araç dönüşlerine imkân sağlamak için de çalışmalara devam ediyor. Adalet Mahallesi ile Çay Mahallesi'nde kilit parke döşeme işlerini sürdüren Bayraklı Belediyesi, özellikle kış aylarındaki yağmur suyu birikmelerini önlenmesini hedefliyor. Bu çerçevede Çay Mahalle'nin 39 sokağında 33 bin metrekare, Tepekule Mahallesi'ndeki ikinci etap çalışmasında 37 sokağa da 28 bin metre karelik kilit parke döşenmesi planlandı.

BAYRAKLI EN İYİSİNE LAYIK

Bayraklı Belediyesi’nin kurulduğu günden itibaren ilçenin temel sorunlarına kısa sürede çözüm bulmayı amaçladıklarını ve bu doğrultuda çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bayraklı ve bu bölgede yaşayan vatandaşlar her şeyin en iyisine layık. Bu anlamda elimizden geleni yapıyoruz. Temizlikten, parklara, yollara, eğitim ve ibadet yerlerine kadar her alanda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sokaklarımızda da kilit parke, betonlama gibi işlerimiz de devam ediyor” dedi.

BAYRAKLI SOKAKLARI ŞANTİYEYE DÖNDÜ

BAYRAKLI SOKAKLARI ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.