Bayraklı’da 26. Semt Merkezi Hizmete Açıldı

Bayraklı’da 26. Semt Merkezi Hizmete Açıldı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 26. semt merkezinin açılışı gerçekleştirdi.Bayraklı ilçesinde, belediyenin sosyal projelerinden biri olan semt merkezleri sayısı her geçen gün artıyor. Bayraklı Belediye B...

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 26. semt merkezinin açılışı gerçekleştirdi.

Bayraklı ilçesinde, belediyenin sosyal projelerinden biri olan semt merkezleri sayısı her geçen gün artıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da, 26. semt merkezinin açılışını Refik Şevket İnce Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte yaptı.

Açılışta konuşan Başkan Karabağ, semt merkezleri hakkında bilgi verdi. Karabağ, "Bu semt evinde kurslar düzenleyeceğiz. Eviniz müsait olmayabilir, mevlitlerinizi burada yapabilirsiniz. Aynı zamanda taziyelerinizi burada alabilirsiniz ve küçük nişan, kına gecesi eğlencelerinizi yapabilirsiniz. Burası sizin eviniz. Burada görevli bir arkadaşımız olacak. Yardımları buradan dağıtacağız, kurs kayıtlarını, burs başvurularını ve belediye ile ilgili şikayetleri buradan alacağız. Semt merkezi belediyenin birer birimi olacak. Sizin eviniz olacak. Görevli arkadaşımız dert babası olacak, beni temsil edecek. O sıkıntıların hepsi bana iletilecek. Parti ayırmaksızın, mahalledeki bütün kardeşlerimizi dinleyecek, sorunların çözmeye çalışacak. Semt merkezi siyaset üstü bir yer olacak, halkın malı olacak" dedi.

Başkan Karabağ açılışın ardından semt merkezini gezdi, burada vatandaşlarla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.