Bayraklıya CHP İl Yönetiminden Tebrik Ve Övgü

Bayraklı'ya CHP İl Yönetiminden Tebrik Ve Övgü

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçimler sonrası güven tazeleyerek, yeniden Bayraklı Belediye Başkanı seçilen Hasan Karabağ'’ı makamında ziyaret etti.

- CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçimler sonrası güven tazeleyerek, yeniden Bayraklı Belediye Başkanı seçilen Hasan Karabağ'’ı makamında ziyaret etti. Duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabağ, vatandaşların bir kez daha verdiği başkanlık görevini aynı kararlılıkla sürdüreceğini belirterek, bayanların yönetimlerde daha fazla yer alması ve bayanlara olan güvenin sürmesi gerektiğini söyledi. İkinci dönemde başkan Karabağ'a iyi dileklerini ileten Engin ise, Karbağ'a yeni projelerinde başarılar diledi.

CHP il başkanı Ali Engin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri başkan Karabağ'a tebrik ziyaretinde bulundu. Yerel seçimlerde bir kez daha başkan seçilerek güven tazeleyen Karabağ'ın yeni dönemde de başta kentsel dönüşüm olmak üzere bu tip büyük projelerle adından söz ettireceğini belirten Engin, Bayraklı'nın sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade etti.

BAŞARILIYIZ

"İzmir’de sonuçları başarısız göstermek doğru değil" diyerek sözlerine başlayan başkan Karabağ, "Seçimleri hep birlikte çalışarak, atlattık. Biz başarılıyız. 3-5 ilçe aldık, kaybettik. Daha fazla çalışıp kırsal ilçelerdeki zafiyeti gidermemiz gerekiyor. 150 gönüllü kadın 2 defa evleri gezdi. Meclisimizde 22 üyeden 8’i kadın. Hedef kitlemiz hep kadınlar oldu. Kadınlar ve gençlerin üzerine kurulu bir tablo oluşturacağız. Haklarını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Kadın ve gençlere güvenmeye devam etmemiz gerekiyor. Bundan sonraki çalışmalarımıza da yine koordineli şekilde aynı tablo içinde devam edeceğiz” dedi. Öte yandan ilçenin olmazsa olmazı kentsel dönüşüm konusuna da değinen Karabağ, "Bu dönem kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ile koordineli yürüttüğümüz proje, yeni çalışmalar ve değişikliklerle vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla masaya oturacağı şekilde hız kazanacak" diye kaydetti.

BAYRAKLI'DA YAPILAMAYANI YAPTIK

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper'in de hazır bulunduğu ziyarette Engin ise, “Hasan Karabağ partimizin yetiştirdiği bir arkadaşımız. Gittiğim diğer arkadaşlara da sosyal belediyeciliği vurguluyoruz. Bu burada zaten yapılıyor. Partiye oy vermeyen kesimler Bayraklı’da verdi. Bunu başardık. Parti içinde bir kırılma bekleniyordu. Başkan ve örgütün ön görüsüyle aştık. Yoksa sıkıntı yaşayabilirdik. Topluma eşit hizmetle herkesimden oy alabildik. Siyaset meslek değil gönüllülük işi. Eksiklerimiz var, fazla yaptıklarımız var. Partiyi geliştirerek, ileriye götürerek, yeni heyecanla yola devam edeceğiz. Bayraklı için ise; kent yenilemenin bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz. Yenilenmenin yavaş yavaş gözle görülür hale getirilmesi lazım. Somut hedeflerin gerçekleşiyor olması lazım. Burada kusur belediyenin değil. Özel sektörün ilgili göstereceği yerlerden başlatmak gerekiyor. Yeni dönemde yeni projelerinizde bir kez daha başarılar diler, sizi ve ekibinizi tebrik ederim” diye konuştu.

BAYRAKLI'YA CHP İL YÖNETİMİNDEN TEBRİK VE ÖVGÜ

BAYRAKLI'YA CHP İL YÖNETİMİNDEN TEBRİK VE ÖVGÜ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.