Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner vatandaşlara lale dağıttı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner vatandaşlara lale dağıttı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Lale Festivali’nin yaklaşması sebebiyle vatandaşlara lale dağıttı. Başkan Aydıner ayrıca lale dağıtımı sırasında vatandaşların Regaip Kandili’ni tebrik etti....

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Lale Festivali’nin yaklaşması sebebiyle vatandaşlara lale dağıttı. Başkan Aydıner ayrıca lale dağıtımı sırasında vatandaşların Regaip Kandili’ni tebrik etti.

Bayrampaşa Belediyesinin geleneksel olarak her yıl düzenlediği lale dağıtımında Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner lale dağıttı. Laleleri dağıtan Başkan Aydıner, vatandaşların Regaip Kandili’ni kutladı. Lale Festivali’nin yaklaşması sebebiyle dağıtılan lalelere vatandaşların ilgisi yoğundu. Vatandaşlar lale dağıtımından dolayı Bayrampaşa Belediyesine teşekkür etti.

“Bayrampaşa lalelerle süslenecek”

Lale Festivali’nin yaklaşmasıyla lale dağıtımı yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bugün lale dağıtıyoruz bütün halkımıza. İnşallah önümüzdeki hafta da dağıtacağız. Çünkü Lale Festivali geliyor. İstanbul lalelerle, Bayrampaşa lalelerle süslenecek. O nedenle biz de ürettiğimiz ve bütün parklara aynı zamanda ana arterlere, orta refüjlere diktiğimiz bu lalelerden birer tane de halkımıza armağan ediyoruz, evlerinde baksınlar, büyütsünler ve bizi hatırlasınlar” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.