Bebek Bakım Ve Emzirme Kabinleri Hizmete Sunuldu

Bebek Bakım Ve Emzirme Kabinleri Hizmete Sunuldu

Kütahya Belediyesi tarafından yaptırılan bebek bakım ve emzirme kabinleri hizmete sunuldu.Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, halkın yoğun olduğu Sevgi Yolu üzerine konulan kabinleri yerinde inceledi.Kü...

Kütahya Belediyesi tarafından yaptırılan bebek bakım ve emzirme kabinleri hizmete sunuldu.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, halkın yoğun olduğu Sevgi Yolu üzerine konulan kabinleri yerinde inceledi.

Kütahyalılar’ın yaşam kalitelerinin daha yükseltilmesi için başlatılan sosyal projelere bir yenisini daha eklediklerini ifade eden Başkan Saraçoğlu, "3 farklı noktaya bebek bakım ve emzirme kabini koyduk. Buradaki amacımız, alışveriş ve benzeri işleri için çarşıya gelen çocuklu annelerimizin ihtiyaçları halinde bu kabinlere gelerek burada çocuğunun bezini değiştirmek, emzirmek gibi işlerini görmesini sağlamak. Kabin içerisinde klima, elektrik, su, çocuk bezi ve ıslak mendiline kadar her şey mevcut. Böylelikle çocuklu kardeşlerimize hem alış verişi kolaylaştıracağız hem de onlar bu tür ihtiyaçları için uygun bir yer aramak zorunda kalmayacaklar.Ayrıca kabin içeresinde bulunan televizyonda, bebek bakımıyla ilgili sürekli olarak bilgiler sunuluyor" şeklinde konuştu.

Kabinlerden yararlanan anneler ise, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Saraçoğli’nun inceleme gezisine Belediye Başkan Yardımcıları Ali İhsan Ertaş, Fatih Kölgeli, Murat Arık ve Galip Gültekin de katıldı. (EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.