Beckham Türk Tasarımcıyı Tercih Etti

Beckham Türk Tasarımcıyı Tercih Etti

Moda tasarımcısı Zeynep Kartal, David Beckham Derneği adına situsambiguus hastalığıyla mücadele eden 19 yaşındaki Kirsty Howard için yardım defilesi düzenledi.

- Moda tasarımcısı Zeynep Kartal, David Beckham Derneği adına situsambiguus hastalığıyla mücadele eden 19 yaşındaki Kirsty Howard için yardım defilesi düzenledi.

Yardımseverliğiyle bilinen David Beckham, dünyada çok az kişi de bulunan iç organların karın ve göğüs içinde ters yerleşimi (situsambiguus) hastalığıyla mücadele eden 19 yaşındaki Kirsty Howard adına yapılan defilede bir Türk tasarımcıyı tercih etti. İngiltere’de gerçekleşen defileye dünyanın birçok tanınmış ismi katıldı. Rita Hayworth, Grace Kelly, Lois Wilson gibi Hollywood’un ünlü kadınlarının ilgi duyduğu Zeynep Kartal’ın tasarımları, kırmızı hali çizgisine yansıdı.

“TÜRKİYE’DE DE YAPACAĞIZ”

Dünyada çok az kişi de görülen bu hastalıkla mücadele eden Kirsty Howard’a doktorlar yaşamak için altı hafta verdi, fakat o 19 yıldır hayata dört elle sarılarak yaşamaya devam etti. Kirsty Howard’a yardım elini dünyanın en ünlü futbolcularından David Beckham uzattı. Ünlü modacı Zeynep Kartal adına birçok kampanyalar düzenlenen Howard için Beckham’ın isteğiyle yardım defilesi düzenlendi. Kartal, Türkiye’de de yardım defilesi yapacağını belirterek, "Mesleğe başladığımdan bu yana, İngiltere’de birçok yardım dernekleri ile beraber çalıştım. Açık artırmayla birçok tasarımım çok yüksek fiyatlara geliri derneklere bağışlanmak üzere satıldı. Ben Türk tasarımcı olarak bu tür yardım projelerinde seve seve yer alıyorum. Türkiye’de medyadoktoru firmasıyla anlaşma yaptım. Bu tür yardım projelerini kendi ülkemde de yapacağım. Onunla alakalı çalışmalarımız başladı’’ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.