Bedia Akartürk, Karacasu tahinlisinin tadına baktı

Bedia Akartürk, Karacasu tahinlisinin tadına baktı

4 Şubat 1941 yılında İzmir’in Ödemiş ilçesinde dünyaya gelen, sanat hayatında 6 sinema filmi ve sayısız birçok albüme imza atan Türk halk müziğinin ünlü isimlerinden Bedia Akartürk, Karacasu tahinlisinin tadına baktı.

Eserleriyle tüm Türkiye'nin sevgilisi olan Bedia Akartürk’e Karacasu tahinlisi gönderdiklerini belirten Karacasulu pide ustası Hali İbrahim Köse, “Ahmet Fil Beyefendi ile birlikte tahinli pidemiz Ödemiş - Birgi'ye Türk Halk Sanatçısı Bedia Akartürk'e götürmek için yola çıktı. Bedia Akartürk'e afiyet olsun” dedi.

TAHİNLİ PİDENİN TADINA BAKTI

Müzisyen Ahmet Fil’in teslim ettiği Karacasu’nun ünlü tahinli pidesinin tadına bakan Bedia Akartürk, paylaştığı video ile Karacasu’da faaliyet gösteren Şirin Pide işletmesinin sahibi Halil İbrahim Köse’ye teşekkür etti. Ünlü sanatçı, “İbrahim beye çok teşekkürler, ellerine ruhlarına sağlık” diye konuştu.

ÜNLÜ SANATÇIYI KARACASU'YA DAVET ETTİ

Ünlü sanatçının bu jestine kayıtsız kalmayan pide ustası Köse, Türk Halk Müziğinin Güzide Sanatçılarından Bedia Akartürk Hanımefendiye bizler teşekkür eder ve şirin ilçemiz Karacasu’ya bekleriz” diyerek sanatçıyı Karacasu’ya davet etti.

bedia-akarturk-1.jpg

bedia-akarturk-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.