Behlül Murat Maral’dan Zafer Bayramı Mesajı

Behlül Murat Maral’dan Zafer Bayramı Mesajı

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı, Ege Gençlik Federasyonu Genel Başkanı ve Anadolu Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Behlül Murat Maral, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle bi...

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı, Ege Gençlik Federasyonu Genel Başkanı ve Anadolu Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Behlül Murat Maral, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos Zaferi’ni gurur, coşku ve heyecanla kutladıklarını belirten Maral, açıklamasında, “İstiklal Savaşını taçlandıran, milli ruhumuzu ve onurumuzu yücelten, Türkiye Cumhuriyetinin doğuşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferiyle, milletimizin egemenliğinin, kayıtsız, şartsız bağımsızlığının ve ebedi varlığının anıtı dikilmiştir. Milletimiz bu zaferle, milli hakimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir. Milletimizin ve şanlı ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.