Belediye Başkanı Saraoğlu: Biz halkımızın, köylümüzün hizmetkarıyız

Belediye Başkanı Saraoğlu: Biz halkımızın, köylümüzün hizmetkarıyız

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Muhtarlar Derneği üyelerinin kendisini ziyaretinde yaptığı konuşmada; “Biz halkımızın, köylümüzün hizmetkarıyız” dedi.Türkiye Muhtarlar Derneği Gediz Şubesi...

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Muhtarlar Derneği üyelerinin kendisini ziyaretinde yaptığı konuşmada; “Biz halkımızın, köylümüzün hizmetkarıyız” dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Gediz Şubesi Muhtarlar Derneği üyeleri Başkan Saraoğlu’nu makamında ziyaret ederek köylerinde yaşanan çöp sorunu ile ilgili olarak şikayet ve taleplerini ilettiler. Muhtarların köylerinde yapılan çöp toplama hizmetleri sırasında en çok ortaya çıkan sorunların konuşulduğu, sorunların belirlenmesi ve çözüm yolları oluşturulması amacıyla düzenlenen toplantıda köylerdeki çöp sorunlarının aşılması için fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Saraoğlu,”Çöp toplanırken hangi sorunlarla karşılaşıldığı, muhtarların beklentilerini istişare içinde görüştük fikir alışverişinde bulunduk. Belediye olarak üzerimize düşenin fazlasını yaparak, her konuda köylerimizin ve muhtarlarımızın hizmetindeyiz. Sonuç olarak köylerimiz ve muhtarlarımız bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Onların talep ve istekleri köyleriyle ilgili düşünceleri bizim için önemlidir. Bize düşen muhtarlarımızla el ele işbirliği içinde daha fazla çalışmaktır. Biz halkımızın, köylümüzün hizmetkarıyız “ diye konuştu.(EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.