Belinaytur’dan daha az ödeme yaparak gezdiren kampanya!

Belinaytur’dan daha az ödeme yaparak gezdiren kampanya!

Aydın'da ekonomik, kaliteli ve aile tadında gezmenin tek adresi kaliteli seyahat acentası Belinaytur, 9. kuruluş yılıma özel düzenlediği “2 kişi gel az öde” kampanyası büyük ilgi görüyor.

Son bir yılda babadan oğula doğru geçen turizm seyahat acenteliğinde başarılı çalışmalara imza atan kaliteli seyahat acentası, Belinaytur Acenta Müdürü Cemal Uzdil Aydın’da çok güzel projelere imza atmaya devam ediyor.

“2 KİŞİ GEL AZ ÖDE”

Günübirlik ve uzun süreli turlarıyla ilginç doğal oluşumları, büyüleyici tarihi şehirleri, tekne turları ve Türkiye'nin görmeye değer yerlerine gezi turlarıyla aile tadında gezmenin Aydın’daki adresi haline gelen Belinay Tur, “2 kişi gel az öde” kampanyası düzenledi. Belinay Tur, günübirlik turlara 2 kişi katılan misafirler, daha az ödeme yapacak.

DAHA AZ ÖDE

Belenay Tur Acente Müdürü Cemal Uzdil, “Turlarımıza katılan misafirlerimizin gezilerini daha ucuz hale getirmeleri için acentemizin 9. kuruluş yılına özel “2 kişi gel az öde” kampanyası düzenledik. Böylece turlarımıza katılan misafirlerimiz bir taraftan gezmenin keyfini çıkarırken, diğer taraftan daha az ödeme fırsatını yakalıyor” dedi.

“BİZDEKİ FİYATLAR BAŞKA YERDE YOK”

2 Kişi Gel Az Öde Kampanyası ile tek seferde 250 kişiyi 5 Otobüs ile Denizli Bozdağ’da gezdiren Aydın’ın hem ekonomik hem kaliteli Belinaytur, şimdi gelen yoğun istek üzerine SPİL Manisa ve Karabuun Nergis Çiçeği Festivalinde misafirlerini gezdirmeye hazırlanıyor. Gelen taleplerden memnun olduklarını belirten başarılı Acenta Müdür Yardımcısı Şenay Duman Tekin ise, “2 kişi gel az öde” kampanyasını Şubat sonuna kadar uzattıklarını belirterek, “Bizdeki fiyatlar başka yerde yok” diyerek iddiasını ortaya koydu.

İLETİŞİM İÇİN..

Belinay Tur’un gezdiren ve kazandıran kampanyasına ile günübirlik ve uzun süreli gezilere katılmak isteyenlerin Güzelhisar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren acentesine ait (0256) 212 99 77 veya (0530) 697 23 96 numaralı telefonla yetkililerle iletişime geçmeleri istendi.

belinaytur’dan-az-odeme-yaparak-gezdiren-kampanya!.jpgbelinaytur’dan-az-odeme-yaparak-gezdiren-kampanya!-001.jpgbelinaytur’dan-az-odeme-yaparak-gezdiren-kampanya!-002.jpgbelinaytur’dan-az-odeme-yaparak-gezdiren-kampanya!-003.jpgbelinaytur’dan-az-odeme-yaparak-gezdiren-kampanya!-004.jpgbelinaytur’dan-az-odeme-yaparak-gezdiren-kampanya!-005.jpgbelinaytur’dan-az-odeme-yaparak-gezdiren-kampanya!-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.