Bem-Bir-Sen’den Alıcık’ı Ziyaret

Bem-Bir-Sen’den Alıcık’ı Ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Memur Sen Konfederasyonu BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ile BEM-BİR-SEN Aydın İl Başkanı Ali Aygül ve Başkan Yardımcısı Mahmut Akgül Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Sevinç Sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Medeni Sevinç Belediye Başkanı Alıcık’a belediye çalışanlarının, yerel yönetimlerin marka sendikası, yeni kazanımlarının mimarı BEM-BİR-SEN ile çalışma zamanının geldiğini ifade ederek destek talep etti. Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, "Biz sendika olarak yaptığımız işi kıran, döken ve hakaret eden bir anlayış olarak değil, uzlaşıcı ama dikleşmeden dik duran bir sendika anlayışı içerisinde yürütüyoruz. Allah’a hamdolsun Türkiye’deki başarımızı bu anlayışımızla yakaladık" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ile BEM-BİR-SEN Aydın İl Başkanı Ali Aygül ve Başkan Yardımcısı Mahmut Akgül’ün ziyaretlerinden ve verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür eden Başkan Alıcık Belediye içerisinde çalışan Memur sayısı ve bu güne kadar memurlar ile yapılan sözleşmeler konusunda ve uyumlu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’la tanışma ve çalışmaları konusunda bilgilendirmek amacı ile ziyaretine gelen BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ile BEM-BİR-SEN Aydın İl Başkanı Ali Aygül ve Başkan Yardımcısı Mahmut Akgül bu günün anısına Başkan Alıcık’a bir de plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.