Benim Başkanım Böyle Olmalı

''Benim Başkanım Böyle Olmalı''

Selçuk'un AK Partili Belediye Başkanı Dr.Zeynel Bakıcı, başkanlık makamını vatandaşlara açarak büyük övgüler alıyor. Zaman zaman belediyeye işleri için gelenler, Başkan Bakıcı'yı makamında ziyaret ederek sohbet ediyor.

- Selçuk'un AK Partili Belediye Başkanı Dr.Zeynel Bakıcı, başkanlık makamını vatandaşlara açarak büyük övgüler alıyor. Zaman zaman belediyeye işleri için gelenler, Başkan Bakıcı'yı makamında ziyaret ederek sohbet ediyor. Selçuk'un ileri gelenlerinden 80 yaşındaki Hasan Meler de onlardan biri oldu. Başkan Bakıcı'nın baba dostu olduğunu ifade eden Hasan Amca, ''Benim başkanım böyle olmalı'' dedi.

Konuklarını ağırladığı sırada belediyeye gelerek Başkan Bakıcı'nın kapısı halka daima açık olan makamına ulaşan emekli Hasan Meler, ''Seni kutluyorum Zeynel oğlum. Baban benim arkadaşımdı. Belediyeye emlak vergimi ödemek ve vatandaşlık görevimi yerine getirmek için geldim, seni görmeden gitmek istemedim. Beni çok iyi karşıladılar ve sana gönderdiler. Maalesef önceki dönemde defalarca belediye başkanı ile görüşmek istediğimde, kapıdaki görevlileri aşamamış, bu makama gelememiştim. Benim başkanım işte böyle olmalı. Kapısı halka açık bulunmalı. Seni tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

Hasan Meler'i masasına yakın oturtan ve derdini dinleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr.Zeynel Bakıcı, ''Biz halkımıza verdiğimiz tüm sözleri tutuyoruz. Makam kapımız açık olacak dedik ve işte görüyorsunuz yaşlısıyla genciyle bize gelerek dertlerini anlatıyorlar. Biz de belediye ile ilgili bir sorun ise çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü; ''halka hizmet, hakka hizmettir'' diyen bir anlayıştan geliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Belediyeye emlak vergisi borcunu ödemek için gelen Meler, Başkan Bakıcı'nın gerekli talimatları vermesiyle işlemlerini kolaylıkla yaptırarak makamdan ayrıldı.

(ÖZEL HABER) ''BENİM BAŞKANIM BÖYLE OLMALI''

(ÖZEL HABER) ''BENİM BAŞKANIM BÖYLE OLMALI''

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.