Bereketler toplantı ve sergi salonu tamamlandı

Bereketler toplantı ve sergi salonu tamamlandı

Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi tarafından 12 Milyon TL’lik bir yatırımla Bereketler Mahallesi’ne kazandırılan ve açılışa hazırlanan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nun yapımı tamamlandı.Merke...

Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi tarafından 12 Milyon TL’lik bir yatırımla Bereketler Mahallesi’ne kazandırılan ve açılışa hazırlanan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nun yapımı tamamlandı.

Merkezefendi Belediyesi tarafından çeşitli organizasyonlara, sanat sergilerine, toplantı ve kongrelere ev sahipliği yapacak olan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu açılışa hazırlanıyor. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile birlikte salondaki çalışmaları inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nun vizyon bir proje olduğuna dikkat çekti. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi ilçemize kazandırdığımız vizyon projelerimizden birinin içerisindeyiz. Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz dönem içerisinde gayrimenkul elde etme çalışmaları neticesinde buranın yerini satın almıştık. Yaklaşık 4 bin 700 metrekarelik alan üzerinde kurulan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonumuzun içerisinde 2 adet salon bulunuyor. Salonlarımız çok amaçlı olarak tasarlandı. Düğün, sünnet gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacağı gibi aynı zamanda sivil toplum örgütlerine, siyasi partilere ve çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek. Yaklaşık 900 kişiyi aynı anda konferans, panel ve seminerde ağırlayabilecek bir salonumuz var. 500 metrekare fuaye alanı sergi amaçlı olarak da kullanılabilir. Yaklaşık 12 milyon TL’lik bir yatırımla tamamı öz kaynakla finanse edilecek şekilde belediye olarak yatırımı gerçekleştirildi. Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu için tamamı açık olmak üzere 150 araçlık otoparkı var. Önemli konunun otopark olduğunu biliyoruz. İnşallah burada da otoparkla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmadan ilimize ve ilçemize hizmet edecek” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan da yaptığı açıklamada, “Merkezefendi Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan ve AK Particilik anlayışının en güzel örneklerinden birini yansıtan bir projede olmaktan dolayı onur duyuyorum. Merkezefendimize muhteşem bir proje kazandırılmış. Bütün gelişmiş ülkelerdeki şehircilik anlayışı neyi gerektiriyorsa her şey düşünülmüş. Hiçbir engel tanımadan vatandaşlarımızın, engellilerimizin, genç ve yaşlılarımızın kolaylıkla gelip gidebileceği bir merkez olmuş. Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nu tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.