Bergama’da Kültür Ve Sanata Katkı Sağlayanlar Ödüllendirildi

Bergama’da Kültür Ve Sanata Katkı Sağlayanlar Ödüllendirildi

Bergama Kültür ve Sanat Vakfı (BERKSAV) tarafından İzmir’in Bergama ilçesinde düzenlenen kültür ve sanat ödülleri törenle sahiplerini buldu.Bergama Kültür ve Sanat Vakfı (BERKSAV) tarafından kentte dü...

Bergama Kültür ve Sanat Vakfı (BERKSAV) tarafından İzmir’in Bergama ilçesinde düzenlenen kültür ve sanat ödülleri törenle sahiplerini buldu.

Bergama Kültür ve Sanat Vakfı (BERKSAV) tarafından kentte düzenlenen kültür ve sanat ödülleri için tören düzenlendi. Törende ödüller sahiplerine teslim edildi. Gecede kültür ödülü, Bergama folkloruna yapmış olduğu katkıları nedeniyle Volkan Timurşah’a, sanat ödülü ise Bergamalı şair ve yazar Halim Yazıcı’ya verildi. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç de, Bergama Kültür Merkezi’ne katkılarından ötürü BERKSAV özel ödülünü aldı. Ödül gecesinde, geleneksel olarak verilen hizmet ödülünü de, 2013-2015 yılları arasında BERKSAV Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi yapan Murat Tanol aldı. Ödül töreninde bir konuşma yapan BERKSAV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirel, "Vakfımız 1989 yılında Bergama kökenli ve Bergama’da bulunan her türlü kültür mirasına sahip çıkmayı kendisine ilke edinmiştir. Folklorumuzu araştırıp tanıtmak, Bergama’mızın tanıtımına katkı sağlayacak her türlü materyali desteklemektedir" dedi.

Geceye, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve eşi Meltem Gönenç, Bergama Belediye Başkan Yardımcıları Ümit Atlam, Ali Kahyaoğlu, BERKSAV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Bergama’yı Sevenler Turizm Derneği Başkanı Gökhan Gönlügür, belediye meclis üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.