Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’dan ABD’ye Çıkarma

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’dan ABD’ye Çıkarma

Amerika’ya giden Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Türkiye New York Başkonsolosu Ertan Yalçın’ı ziyaret etti.Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar bir dizi temasta bulunmak ve kar...

Amerika’ya giden Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Türkiye New York Başkonsolosu Ertan Yalçın’ı ziyaret etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar bir dizi temasta bulunmak ve kardeş belediye olan Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams’ı ziyaret etmek üzere Amerika’ya gitti. ABD’de yoğun bir görüşme trafiğinde bulunda Hazinedar, oradaki mevkiidaşları ile de görüşerek belediyeciliği ve ortak projeleri konuştu.

Amerika’ya giden Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın ilk durağı Türkiye New York Başkonsolosu Ertan Yalçın oldu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Hazinedar, Yalçın’a Beşiktaş’ı simgeleyen “Rengarenk Beşiktaş” isimli kitabı hediye etti.

Hazinedar, beraberindeki heyet ile birlikte önemli ziyaretlerini sürdürdü. İkinci durağı Beşiktaş’ın kardeş şehri olan Brooklyn’de Belediye Başkanı Eric Adams’ı ziyaret ederek gelecekteki ortak projeler hakkında istişarelerde bulundu. Hazinedar Beşiktaş’ı ve Beşiktaş’taki sosyal belediyeciliği anlattı.

Başkan Hazinedar, Brooklyn’den sonra Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Başkanı Atilla Pak ile Clifton Belediye Başkanı James Anzaldi’yi ziyaret ederek hem projelerini dinledi hem de Beşiktaş’taki kendi projelerini anlattı. Hazinedar’ın Amerika’daki yoğun görüşmeleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.