Beydağ Barajı’nda Balık Sezonu Açıldı

Beydağ Barajı’nda Balık Sezonu Açıldı

Beydağ Baraj Gölü avlak sahasını 4 Eylül günü yapılan ihaleyle 5 yıllığına kiralayan Beydağ Barajı Su Ürünleri Kooperatifi av sezonunu açtı.

- Beydağ Baraj Gölü avlak sahasını 4 Eylül günü yapılan ihaleyle 5 yıllığına kiralayan Beydağ Barajı Su Ürünleri Kooperatifi av sezonunu açtı.

Bereketli başlayan av sezonunun ilk günü kooperatif ortaklarının ve Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk’ün yüzünü güldürdü. İlk avda bol miktarda pullu sazan ve aynalı sazan yakalandı.

Belediyenin de ortak olduğu kooperatifin her geçen gün geliştiğini belirten Başkan Vasfi Şentürk, “Beydağ Barajı Su ürünleri Kooperatifi olarak sezonu açtı. Sezona bereketli başladık. Baraj gölümüzde pullu sazan, aynalı sazan ve tatlı su levreği bulunuyor. Beydağ Baraj Gölümüzün ekonomik olarak da ilçemize katkı sunması için çalışıyoruz. Av sezonu öncesi Manisa Köprübaşı’ndaki su ürünleri kooperatifinin de tecrübelerinden yararlandık. Hedefimiz baraj gölünün geçim kaynağı haline gelmesidir. İlerleyen günlerde baraj gölü kenarında yapılacak olan tesislerde günlük taze balık satışı yapılacaktır. Yeni av sezonun Beydağ ve ortaklarımız için bereketli ve kazançlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

BEYDAĞ BARAJI’NDA BALIK SEZONU AÇILDI

BEYDAĞ BARAJI’NDA BALIK SEZONU AÇILDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.