Beyoğlu’nda silahlı kavga: Kardeşi ağabeyini vurdu

Beyoğlu’nda silahlı kavga: Kardeşi ağabeyini vurdu

Beyoğlu’nda bir şahıs aralarında anlaşmazlık çıkan ağabeyini tabancayla ateş açarak yaraladı. Vücuduna isabet eden 2 kurşunla ağır yaralanan ağabey ameliyata alınırken, kardeşi ise kayıplara karıştı.O...

Beyoğlu’nda bir şahıs aralarında anlaşmazlık çıkan ağabeyini tabancayla ateş açarak yaraladı. Vücuduna isabet eden 2 kurşunla ağır yaralanan ağabey ameliyata alınırken, kardeşi ise kayıplara karıştı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Beyoğlu Örnektepe Mahallesi Sivaseli Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerindeki bir binanın zemin katında oturan 35 yaşlarındaki Veli Y, sabah saatlerinde ağabeyi Ömer Y.(40) ile aralarında henüz bilinmeyen bir anlaşmazlıktan dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine tabancasını çeken kardeş Y. ağabeyine iki el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan Ömer Y. yere yığıldı. Olayın ardından kardeş Veli Y. kayıplara karıştı.

Polis saldırgan kardeşin peşinde

Akrabalarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Ameliyata alınan Ömer Y’nin durumunun ciddiyetini koruduğunu öğrenildi. Olayın ardından eve gelen polis ekipleri de, içeride bir süre inceleme yaptı. Dışarıdaki yakınlarının ise üzgün bir şekilde beklediği görüldü. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ve güvenlik kamera çalışması yapan polis, kardeş Veli Y’yi yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.