Beyoğlu’nda Trafik Kazası: 4 Yaralı

Beyoğlu’nda Trafik Kazası: 4 Yaralı

Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında 3’ü turist 4 kişi yaralandı.Kaza, saat 11.00 sıralarında Piyalepaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çağlayan istika...

Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında 3’ü turist 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Piyalepaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çağlayan istikametinde seyreden Ramazan Besli kontrolündeki 34 THJ 36 plakalı ticari taksi şerit değiştirmek isteyen başka bir araçla çarpıştı. Ticari taksi orta refüjdeki levhalara çarparak durabildi. Kazada, çarpmanın etkisiyle taksi şoförü Ramazan Besli boynu ve belinden yaralanırken, beraberindeki Kuveytli turistler Azızah Manmam Ali, Shatha Altanımı ve Areej Zan Alhoutı çeşitli yerlerinden hafif şeklide yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı.

Yaşanan kazayı anlatan Ömer Açıkalın, “Turistler taksicinin çok hızlı gittiğini söylüyorlar. Bir anda önlerine beyaz bir araç çıkmış o esnada çarpışmışlar. Kuveytliler. Sadece taksidekiler yaralanmış durumları hafif ağır yaralı değiller” dedi.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.