Beyoğlu’nda yapılan uyuşturucu baskınından ilginç görüntüler

Beyoğlu’nda yapılan uyuşturucu baskınından ilginç görüntüler

Beyoğlu Tarlabaşı’nda polis ekiplerince helikopter destekli uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında baskın yapılan hamamda yıkanan vatandaşların peştemalle kimlik kontrolüne çıkması ilg...

Beyoğlu Tarlabaşı’nda polis ekiplerince helikopter destekli uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında baskın yapılan hamamda yıkanan vatandaşların peştemalle kimlik kontrolüne çıkması ilginç görüntüler oluşturdu.

Beyoğlu Tarlabaşı’nda Narkotimler ve özel harekat polislerince helikopter destekli uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında daha önceki çalışmalarda kimlikleri tespit edilen şahıslar aranırken belirlenen çok sayıda adrese de baskın yapıldı. Yapılan baskınlarda 2 şüpheli gözaltına alınırken şahısların üzerinden bir miktar uyuşturucu madde çıktığı öğrenildi.

Baskın yapılan adreslerden bir tanesi de Tarlabaşı Hürriyet Hamamı oldu. Hamamda yıkanan vatandaşlar kimlik kontrolü için dışarıya çağrıldı. Dışarıya peştemalle çıkan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.