Beypazarı Kısa Film Yarışması Sonuçlandı

Beypazarı Kısa Film Yarışması Sonuçlandı

Ankara Kalkınma Ajansı ve Beypazarı Belediyesi işbirliği, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği katkısıyla düzenlenen “Sevgi Kardeşlik Üretim ve Paylaşım Merkezi; Beypazarı” temalı kısa film yarışması sonuçlan...

Ankara Kalkınma Ajansı ve Beypazarı Belediyesi işbirliği, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği katkısıyla düzenlenen “Sevgi Kardeşlik Üretim ve Paylaşım Merkezi; Beypazarı” temalı kısa film yarışması sonuçlandı.

İlçenin tanıtımına yönelik, Ankara Kalkınma Ajansı, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) ve Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen, 27 başvurunun yapıldığı kısa film yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle verildi.

Ödül törenine, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu ve ESDER Başkanı Mahmut Çelikus katıldı. “Sevgi Kardeşlik Üretim ve Paylaşım Merkezi; Beypazarı” temalı kısa film yarışmasında, birinciye 7 bin lira, ikinciye 5 bin lira, üçüncüye 3 bin lira, jüri özel ödülüne 2 bin lira ve mansiyonlara bin 500 lira ödül verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.