Biltes Koleji’nde demokrasi kültürü devam ediyor

Biltes Koleji’nde demokrasi kültürü devam ediyor

Biltes Koleji; demokrasi kültürünün öğrenciler arasında yaygınlaştırılması, katılımcı ve çoğulcu yönetim anlayışının öğrencilere aktarılması amacıyla bu eğitim öğretim yılında da öğrenci meclisi topla...

Biltes Koleji; demokrasi kültürünün öğrenciler arasında yaygınlaştırılması, katılımcı ve çoğulcu yönetim anlayışının öğrencilere aktarılması amacıyla bu eğitim öğretim yılında da öğrenci meclisi toplantılarını gerçekleştirdi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da seçme ve seçilme bilincini öğrencilere kazandırmak amacı doğrultusunda, sınıf temsilcileri ve okul temsilcileri demokratik oylama yöntemiyle belirlendi.

Biltes İlkokulu sınıf temsilcileri ve Biltes Ortaokulu sınıf temsilcileri, okul kurucusu Can Uysal ve okul müdürü Funda Pekşen ile bir araya geldiler.

Sınıf temsilcilerinin aracılığıyla 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin talep ve düşünceleri özgür ve şeffaf konuşma kültürü içerisinde yönetime iletildi. Ayrıca okul ile ilgili bazı konular ve güçlendirilmesi istenen alanlar da yine bu toplantıda dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.