Bir Arkeolog’un Anıları Adlı Kitabını Hediye Etti

Bir Arkeolog’un Anıları Adlı Kitabını Hediye Etti

Bir Arkeolog’un Anıları adlı kitabın yazarı Mehmet Eroğlu ile Aydın Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Özdemir Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Hayatında çektiği sıkıntılar yokluklar, yapılan haksızlıklar ve ikiyüzlülükleri kaleme alarak yazdığı kitabı ile birlikte ziyarete gelen Aydın 24 Haber köşe yazarı Mehmet Eroğlu ve Aydın Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda MHP Efeler Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Özdemir ile bir süre sohbet eden Başkan Alıcık Eroğlu ve Özdemir’in kendisini ziyaret etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karşılıklı bir süre yapılan samimi sohbetin ardından yazdığı kitap hakkında bilgiler veren Bir Arkeolog’un Anıları adlı kitabın yazarı Mehmet Eroğlu yanında getirdiği kitabını imzalayarak Başkan Alıcık’a hediye etti. Geçmiş yaşamını yazdığı kitapla okuyucuların gözleri önüne açık bir kalple sunduğu kitabın yazarı Mehmet Eroğlu’na teşekkür eden Haluk Alıcık kitabı en kısa süreçte okuyacağını belirterek yazarı tebrik etti.  

bir-arkeolog’un-anilari-adli-kitabini-hediye-etti.JPGbir-arkeolog’un-anilari-adli-kitabini-hediye-etti-001.JPGbir-arkeolog’un-anilari-adli-kitabini-hediye-etti-002.JPGbir-arkeolog’un-anilari-adli-kitabini-hediye-etti-003.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.