Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Bahara Hazır Olacak

Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Bahara Hazır Olacak

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı devam etmekte olan Dereköy kenarı bisiklet ve yürüyüş yolu hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Haluk Alıcık çalışmaları yerinde inceledi.

- Nazilli Belediyesi tarafından yapımı devam etmekte olan Dereköy kenarı bisiklet ve yürüyüş yolu hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Haluk Alıcık çalışmaları yerinde inceledi.

Şehrin içinden geçen Dereköy çayının kenar duvarları ve zeminin betonlaşması ile ıslah çalışmalarının tamamlanmasının ardından Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından genişliği kurtaran güzergâhlarda bisiklet ve yürüyüş yolu, kurtarmayan kısımlarda da rahatlatılmış yol çalışmalarının yapıldığı alanlarda incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Devlet karayolu üzerinden başlayıp Pınarbaşı Mahallesi sonuna kadar yaklaşık 3 kilometrelik bölümde yapılan düzenleme çalışmalarının sonuna gelindiğini belirtti. Nazilli’yi daha sorunsuz daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Başkan Alıcık, Dereköy çayı üzerindeki küçüklü büyüklü köprülerin bir kısmının yenilendiğini bir kısmında da tadilat çalışmaları yapılarak düzeltildiğini söyledi.

Oldukça geniş olan çay alanının ilk etabında kenarlarından dolgu yapılarak küçültülmesinden sonra çayın mezarlık tarafındaki yolu genişletildiğini hatırlatan Haluk Alıcık, Devlet karayolu üzerinden başlayıp Pınarbaşı Mahallesi sonuna kadar yaklaşık 3 kilometrelik bölümde çayın iki tarafında bulunan mevcut yollarda çay kenarına dolgu yapılarak 7 şer metre içe doğru genişletilen yol güzergâh üzerinde genişliği kurtaran bölümlerinde yürüyüş ve bisiklet yolu kurtarmayan bölümlerinde de rahatlatılmış yol olarak düzenlendiğini ifade etti. Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz bisiklet ve yürüyüş yolu olarak düzenlemesi yapılan kısımlara yeşillendirme çalışmalarını yapıyor. Yine belirli aralıklar ile oturma gurupları yerleştirilmekte ve ışıklandırma çalışmalar için yeraltına alınan kabloların ışıklandırma yapacak olan direkleri de dikiliyor. İnşallah önümüzdeki bahar ve yaz aylarına kadar tamamlanmış olarak halkımızın hizmetine girecek olan bisiklet ve yürüyüş yolu ile halkımız güzel manzara eşliğinde ve doğal ortamda hem spor yapabilecek hem de huzurla oturup dinlenebilecek” dedi.

BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU BAHARA HAZIR OLACAK

BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU BAHARA HAZIR OLACAK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.