Bizim Çocuklarımız Bizim Umudumuz Gecesi ‏

"Bizim Çocuklarımız Bizim Umudumuz" Gecesi ‏

Egeli iş dünyasının ortak sesi Ege Genç İşadamları Derneği EGİAD, geçtiğimiz yıl sağlığını kaybetmiş çocuklara umut olmak için düzenlediği “Bizim Çocuklarımız Yardım Gecesi” ni bu yıl da “Bizim Çocuklarımız Umudumuz Gecesi” ana temasıyla sosyal sorumluluk

- Egeli iş dünyasının ortak sesi Ege Genç İşadamları Derneği EGİAD, geçtiğimiz yıl sağlığını kaybetmiş çocuklara umut olmak için düzenlediği “Bizim Çocuklarımız Yardım Gecesi” ni bu yıl da “Bizim Çocuklarımız Umudumuz Gecesi” ana temasıyla sosyal sorumluluk projesi olarak tekrar düzenleme kararı aldı. Çocukların umutlu bir geleceğe kanat açması için yola çıkan EGİAD iş dünyası, 3 Mayıs’ta İzmir Arena’da düzenleyeceği gecenin gelirini yine 9 Eylül Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı’na bağışlayacak.

Bu yıl kuruluşunun 24. senesini geride bırakan ve kuruluş yıldönümü balosu yerine sosyal sorumluluk projesiyle iki yıldan bu yana çocukların elinden tutmaya özen gösteren EGİAD, 3 Mayıs’ta düzenleyeceği “Bizim Çocuklarımız Umudumuz Gecesi’’ organizasyonu ile sağlığını kaybetmiş çocuklara umut olacak. İş dünyasından 450’yi aşkın temsilcinin katılması beklenen gecede Fransa’nın ünlü müzik grubu The Goldsingers da sahne alacak.

Organizasyonla ilgili yoğun bir çalışma içerisinde bulunan EGİAD’ın, iş projelerinin yanısıra sosyal sorumluluk bilincini de ön planda tuttuğunu özellikle belirten Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, bir toplumun geleceğinde en önemli role sahip çocukların sağlıklı bir geleceğinin olmasının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Güçlü bir toplumun sağlıklı nesiller üzerine inşa edilebildiğini vurgulayan Kaya, geleceğin en büyük garantisinin çocuklarda yattığını ifade ederek, “İnsanlığın mutluluğu, bugünün ve geleceğinin barış ve huzur içinde olması, çocukların korunması, yetiştirilmesi ve sağlıklı olmasına bağlıdır. Çocukların bakımının bir toplum sorunu olduğu ve bilimsel yaklaşımlarla herkesin bu sorumluluğu yüklenmesi gerektiğini düşünmekteyiz. EGİAD sağlıklı bir toplumun sağlıklı bir çocukluk ve gençlikten geçtiğinin bilincindedir ve sosyal sorumluluklarını geleceğimiz olan çocuklara yatırmaktadır. Güvenli bir gelecek istiyorsak en büyük mirasımız çocuklarımıza ve onların sağlığına el uzatmalıyız” dedi.

Çocuklar için yapacakları organizasyonun İzmir’de büyük ses getireceğine olan inancının tam olduğunu da belirten Kaya, “İş ve ekonomi dünyasının sıkıntı ve beklentilerini dile getirmekte her zaman öncü olduk. Ancak toplumların geleceğinin çocuklar üzerine inşa edildiğini de unutmamak gerekiyor. ‘Bizim Çocuklarımız Bizim Umudumuz Projesi’ kapsamında, bu yıl içinde mini organizasyonlar da düzenledik. Ve bu etkinlikleri bir geceyle daha taçlandırmak istedik. Gerçekleştireceğimiz bu yardım gecesi ile elde edeceğimiz geliri, 9 Eylül Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı cihazlarının alımına aktaracağız. Geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz 60 bin liralık gelir ile Ege Bölgesi’ndeki ilk ve tek damar mühürleme cihazını alarak yine bu hastaneye bağışlamıştık. Tekrar önemli bir eksiği gidermeyi amaçlamaktayız. Umutlu bir geleceğe kanat açmak İstiyoruz diyerek, “Sağlığı olanın umudu, umudu olanın herşeyi vardır” sloganıyla çıktığımız bu yolda ‘Bizim Çocuklarımız’ın geleceklerine katkı sağlayacağımız için mutluyuz. Yemekli olarak düzenlenen, İzmir iş ve cemiyet dünyasında büyük ses getirmesi beklenen geceye tüm yardımseverlerimizi davet ediyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız için yapacağımız yardımlar bizleri daha doğru ve dayanışma içinde bir toplum haline getirecektir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.