Bodrum Emre Kaya İle Coştu

Bodrum Emre Kaya İle Coştu

Bodrum Pasha Club’de sahne alan ünlü sanatçı Emre Kaya hayranlarını coşturdu. Gümbet Barlar sokağında bulunan Pasha Club’de sahne alan Ünlü sanatçı Emre Kaya sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Bi...

Bodrum Pasha Club’de sahne alan ünlü sanatçı Emre Kaya hayranlarını coşturdu. Gümbet Barlar sokağında bulunan Pasha Club’de sahne alan Ünlü sanatçı Emre Kaya sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Bir an olsun yerinde durmayan Kaya, söylediği şarkılarla yerli ve yabancı turistleri eğlendirdi. Yaklaşık 2 bin kişinin dinlemeye geldiği Kaya 3 saat sahnede kaldı.

Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı iki TV kanalından teklif geldiğini, birinin yarışma, diğerinin ise dizi film olduğunu ifade ederek “Çok yoğun bir programım var. Bu programlar üzerine 2 TV kanalından da teklif geldi. Oyunculuk ve sunuculuk için. Değerlendirmeyi düşünüyorum. Ama müziği de bırakmayacağım. Yeni albüm çıkarıyorum Ekim ayında, onun çalışmalarına başladık. Yeni bir klip çektim oda yayına girdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.