Bodrum Tanıtım Çalışmaları Polonya’da Devam Etti

Bodrum Tanıtım Çalışmaları Polonya’da Devam Etti

24-26 Kasım 2016 tarihleri arasında Polonya’da düzenlenen TT Varşova Turizm Fuarı’na katılan Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), kurulan Bodrum standıyla tanıtım çalışmalarını sürdürdü.Polonya’nın başkenti...

24-26 Kasım 2016 tarihleri arasında Polonya’da düzenlenen TT Varşova Turizm Fuarı’na katılan Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), kurulan Bodrum standıyla tanıtım çalışmalarını sürdürdü.

Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen ve bu yıl kapılarını 25’inci kez ziyaretçilerine açan TT Varşova Turizm Fuarı ziyaretçilerden ilgi gördü. Fuarda, Türkiye’nin dünyaya açılan en önemli turistik destinasyonu olan Bodrum Yarımadası, Bodrum Tanıtma Vakfı tarafından kurulan stantta ziyaretçilere tanıtıldı. Üç gün süren fuarda destinasyon olarak Bodrum’un yanı sıra Türkiye’den Alanya ve Manavgat ilçeleri de yer aldı.

Fuar sırasında Bodrum standını ziyaret eden Polonya Turizm Bakan Yardımcısı Dawid Lasek, Bodrum’un Polonyalılar için önemli bir tatil merkezi olduğunu belirterek, tanıtım çalışmalarında ve yürütülen çeşitli turizm faaliyetlerinde başarılar diledi.

Bodrum Tanıtma Vakfı’nı temsilen fuara katılan BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar ve BOTAV Üyesi Club Forever Otel Sahibi Mert Sayın, Polonya’nın önemli tur operatörlerinden Wezyr yetkilileri ile de görüşmeler yaptı. Ayrıca Bodrum’un Polonya’da medya yoluyla daha etkin bir şekilde tanıtılması içi Polonya’nın önemli gazetecileri ve TV programcıları Bodrum’a davet edildi.

Doğal güzellileriyle ünlü Bodrum’un, tarihi ve kültürel özelliklerinin yanı sıra dünya üzerindeki konumu itibarıyla da bir dünya markası olduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, tanıtım çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Dünyanın zor günler geçirdiğini de sözlerine ekleyen Başkan Kocadon, “Özellikle dünya genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle turizm sektörümüz büyük bir darbe aldı. Ancak bizler yılmadan çalışmamızı sürdürmeliyiz. Bodrum Tanıtma Vakfı olarak elimizden geldiğince turizm sektörünü canlandırmak için çalışmalarımıza devam ederek yeni projeler hazırlayarak bu olumsuzluklardan minimum düzeyde etkilenmeyi umuyoruz. Tabi, gönül ister ki savaşlar hiç olmasın, tüm dünyada barış hakim olsun ve herkes huzur içinde yaşasın. Bodrum Yarımadası, yerlisiyle yabancısıyla Anadolu halkıyla bir arada yaşayan medeni bir toplumdan oluşmaktadır. Biz yöneticilerin en önemli görevlerinden bir tanesi de; bu medeni çizgimizi korumak ve Bodrum’un güleç yüzünü tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtmak, Bodrum’u daha da ileriye götürmek, geleceğini güvenle inşa etmektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.