Bodruma Gönül Veren Ünlüler Trafoda Buluştu

Bodrum'a Gönül Veren Ünlüler Trafo'da Buluştu

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum'da geçirmiş ve Bodrum'a gönül vermiş olan ünlü simalar Trafo Bodrum'da bir araya geldi.

- Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum'da geçirmiş ve Bodrum'a gönül vermiş olan ünlü simalar Trafo Bodrum'da bir araya geldi.

Bugüne kadar Bodrum ile bağlarını hiç koparmamış, Bodrum'da uzun süre tatil yapmış veya hayatının büyük bir bölümünü Bodrum'da geçiren politika, spor, sanat, medya ve iş dünyasının tanınmış isimleri için Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Belediyesi işbirliğiyle özel bir etkinlik düzenlendi. Bodrum Trafo'da düzenlenen etkinliğin ev sahipliğini BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon birlikte yaptı. Misafirleri kapıda karşılayan Başkanlar, gece boyunca tek tek misafirlerle ilgilenip sohbet etti. Kokteyl ve çeşitli ikramların yapıldığı etkinliğe; Mehmet Aslantuğ, Ali Poyrazoğlu, Ozan Güven, Ceyda Düvenci, Erdal Özyağcılar, Erman Toroğlu, Engin Cezzar, Gülriz Sururi, Baskın Oran, Rahmi Turan, Uğur Terzioğlu, Galip Yorgancıoğlu, Vehbi Yazıcı, Sadri Şener, İmren Aykut, Enis Tütüncü, Şinasi Altıner, Kaya Erdem, Yalçın Tuğ, Tuğrul Kutadgobilik, Ömür Uyanık, Naci Akıncı, Cumhur Güven Taşbaşı, Erkan Ayral, İlter Turan, Bülent Yurdala, Hanifi Yeter, Erdoğan Över, Kaya Erdem; siyaset, spor ve sanat dünyasından çok sayıda önemli isim yanı sıra BODTO ve Bodrum Belediyesi'nin Meclis Üyeleri katıldı.

"BODRUM'DA HEPİMİZE YETECEK KADAR MUTLULUK VAR"

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, gecede yaptığı konuşmada, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, "Hatırlar mısınız, bilmiyorum ama bu toplantıları yapmaya ilk kez yedi sene önce, 2007 yılında başlamıştık. Amacımız hayatının büyük bir bölümünü Bodrum'da yaşamış ya da tatilinin büyük bir bölümünü Bodrum'da geçirmiş olan Bodrum sevdalısı dostlarımızın Bodrum'da olduklarının farkında olduğumuzu onlara hissettirmektir. Bu toplantılarımızı daha sonra 5 yıl boyunca aralıksız yaptık ve son 2 yıl ise maalesef elimizde olmayan sebeplerden dolayı ara verdik ama tabi bu arada sizleri unuttuğumuzu zannetmeyin. Sizleri hep hatırladık, burada olduğunuzun farkındaydık ama bundan sonraki yıllarda ümit ediyoruz ki bu toplantılarımız aralıksız devam edecek. Artık bu toplantılarımızı gelenek haline getirmeye çalışıyoruz. Siz değerli dostlarımızla bir araya geldiğimiz bu gece, sizlerle sohbet etmek ve Bodrum ile ilgili değerli fikirlerinizi almak istiyoruz. Bodrum'un ruhu özgürdür ve herkes Bodrum'da kendi Bodrumunu yaşar. Bodrum'da hepimize yetecek kadar mutluluk vardır. Gelecekte ışık saçan bir Bodrum için bu mutluluğa hepimiz sahip çıkmalıyız. Değerli dostlarım, gecemize katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ise konuşmasında; "Bu gece burada Türk siyasi hayatına damga vuran bürokratlar, politikacılar, sanat, kültür ve spor dünyasının çok önemli isimlerini görüyorum ve hepinize saygı ve sevgilerimle hoş geldiniz, diyorum. Bodrum hepimizin ve Bodrum'un en iyi yerlere gelmesi için bizler mücadelemizi hep birlikte, sizlerin de katılımıyla yapmak isteriz. Çünkü sizlerin varlığı, sizlerin görüşleri ve değerli fikirleri Bodrum'a değer katıyor." diyerek sözü Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a bıraktı.

"TÜRKİYE'DE EN AZ 100 TANE DAHA BODRUM OLUŞTURALIM"

Halikarnas Balıkçısı'nın selamıyla konuklara "Merhaba" diyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Değerli Bodrum sevdalıları, sayın Meclis Üyelerim; iş dünyasının, medyanın, sanat dünyasının değerli Bodrum'a gönül vermiş dostları... Hepinizi Halikarnas Balıkçısı'nın 'Merhaba'sıyla selamlıyorum, hoş geldiniz. Şöyle bir Bodrum'a baktığımızda Bodrum'u Bodrum yapan Anadolu halkının bize vermiş olduğu destektir. Bu Anadolu halkının verdiği desteğin de en büyük reklamı Türkiye'ye isim yapmış bu camianın, burada saydığım camianın değerli isimlerinin Bodrum'a katmış olduğu tanıtımdır. Ben her zaman söylüyorum; Bodrum dünya turizm liginde oynayan bir takım ve amacımız sizlerle beraber bu dünya turizm liginde oynayan takıma bir yıldız daha ekleyebilmek. Zaman zaman görüyoruz; Bodrum hakkında eleştiriler oluyor, güzel yazılar oluyor. Bunların hepsi bize birer kaynaktır arkadaşlar. Biz bunların hepsini değerlendiriyoruz ama zaman zaman da ‘in’ler ve ‘out’lar diye başlayan yazılar var... Bakın şunu söylemek istiyorum; gönül ister ki; Türkiye'de en az 100 tane daha Bodrum yaratalım ve hiç birini ‘in’ yapmayalım, ‘out’ yapmayalım. Bir "in" olmuş Türkiye'nin dünya turizm liginde oynayan Bodrumumuz, bu seviyede kalsın ve diğer takımlarımızı, diğer turizm bölgelerimizi bu Bodrum'un seviyesine çıkarma sevdası içinde olalım. Karalamaya veya kötü söz söylemeye hiç gerek yok. Bunun için şu güzel topluluğun en büyük hedefinin de Bodrum gibi Türkiye'nin diğer yerlerinde de 'Bodrumlar' yaratmak olduğuna inanıyorum. Bize her zaman destek olan siz Bodrum'a gönül veren dostlarıma, sevgi ve saygılarımı sunuyorum ve iyi akşamlar diliyorum. İyi ki varsınız" şeklinde konuştu.

Gece boyunca Başkanlar Mehmet Kocadon ve Mahmut Serdar Kocadon, misafirlerle bir arada keyifli sohbetler ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlikte sahne alan Albatros müzik grubu da hoş tınılarıyla geceye ayrı bir renk kattı.

BODRUM'A GÖNÜL VEREN ÜNLÜLER TRAFO'DA BULUŞTU

BODRUM'A GÖNÜL VEREN ÜNLÜLER TRAFO'DA BULUŞTU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.