Bodrum’da 23 Nisan Kutlamaları

Bodrum’da 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Bodrum ilçesinde de coşkulu kutlamalara sahne oldu.

- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Bodrum ilçesinde de coşkulu kutlamalara sahne oldu.

Bodrum Şehir Stadında yapılan kutlamaları yaklaşık 5 bin kişi izledi. Bodrum’da bulunan ilk ve orta okulların hazırladığı gösteriler izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu’nun organizasyonu ile Bodrum Şehir Stadı’nda düzenlenen törenlere Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan başta olmak üzere Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Garnizon komutanı Albay Ahmet Şefik Ulugün, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Gösteriler başlamadan önce Bodrum’da çeşitli branşlarda başarılı olan öğrencilere madalya ve kupalarını Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şefik Ulugün ve Cumhuriyet Başsavcısı Hayati keskin verirken, başarılarının devamını dilediler.

Tören gösteriye katılan öğrencilerin dev Atatürk portresi ve Türk Bayrağı açması ile son buldu.

BODRUM’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI

BODRUM’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.