Bodrum’da Çaldılar, Kocaeli’de Yakalandılar

Bodrum’da Çaldılar, Kocaeli’de Yakalandılar

Bodrum’da üç ev ve bir iş yerinden hırsızlık yapan zanlılardan ikisi çalınan lüks cip ile Kocaeli’de yakalandı.Gece saatlerinde Kumbahçe Mahallesi’nde üç ev ile bir işyerine giren dört hırsız, evlerde...

Bodrum’da üç ev ve bir iş yerinden hırsızlık yapan zanlılardan ikisi çalınan lüks cip ile Kocaeli’de yakalandı.

Gece saatlerinde Kumbahçe Mahallesi’nde üç ev ile bir işyerine giren dört hırsız, evlerde buldukları cep telefonları, fotoğraf makinesi, ziynet eşyaları ile bir miktar nakit para çaldı. Zanlılar girdikleri son evde fark ettikleri otomobil anahtarını da yanlarına aldı. Dışarıya çıkan hırsızlar ev sahibinin lüks cipini de alarak kaçtı. Mağdurların Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yaptıkları müracaatları sonrası ortaya çıkan hırsızlık olayı sonrası Asayiş Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Zanlıların çalıntı araçla İstanbul’a kaçtığını tespit eden polisler o bölgedeki güvenlik güçleri ile irtibata geçti. Takibe alınan aracın Kocaeli’de Plaka Tanıma Sistemine takılmasıyla ekipler zanlıları yakalamak için harekete geçti.

Kocaeeli-Hereke bölgesinde kurulan polis barikatını aşan zanlılar Bodrum’dan çalınan araçla Yarımca bölgesinde yakalandı. Araçta bulunan Erat D. ile Cihan G. isimli zanlılar kıskıvrak yakalandı. Şahısların yakalandığı bölgeye giden Bodrum Asayiş Büro Amirliği ekipleri zanlıları ve çalınan lüks aracı ilçeye getirdi.

Aracını polislerden teslim alan Reyhan Yeke, çalışmada emeği geçen Bodrum Polis teşkilatına ve diğer görevlilere teşekkür ederek, “Gece evde uyuduğumuz sırada cüzdanlarımız ve arabamız çalınmış. Sabah 10.00’da uyandık, normalde o saate kadar da uyumazdık. Bir baktık cüzdanlar ve araç yok. Polise bildirdik ve onlarda sağ olsunlar çok kısa bir sürede hem hırsızları yakaladılar hem de arabamı bana geri getirdiler” diye konuştu.

Yakalanan iki zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Aranan iki zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.