Bodrum’da Hırsızlık Operasyonu: 5 Tutuklama

Bodrum’da Hırsızlık Operasyonu: 5 Tutuklama

Bodrum’da hırsızlık olayına karıştıktan sonra Gümbet Kavağında kaza yapan hırsızların aracından çalıntı malzemeler çıktı. Sahte kimlikle dolaşan beş şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.Yalıkavak Ma...

Bodrum’da hırsızlık olayına karıştıktan sonra Gümbet Kavağında kaza yapan hırsızların aracından çalıntı malzemeler çıktı. Sahte kimlikle dolaşan beş şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yalıkavak Mahallesi Geriş Mevkiindeki 3 ayrı evden hırsızlık yaptıktan sonra polis ekiplerinin takibe başladığı araç Konacık Kavşağında dur ihtarına uymayarak Gümbet Kavşağına doğru kaçmaya başlamış, ancak kavşaktan geçmeye çalışan 48 NK 895 plakalı minibüse çarparak kaza yapmışlardı. Kaza sonrası minibüs şöförü ve şüphelilerin bulunduğu 34 TM 1133 plakalı araçtaki 5 kişi yaralanmıştı. Yaralı 6 kişi kaza sonrası Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Kaza sonrası hırsızlık şüphelilerin bulunduğu 34 TM 1133 plakalı otomobil ise Asayiş Şube Büro Amirliği önüne çekilmiş ve incelemeye alınmıştı.

Olay sonrasında yürütülen soruşturma kapsamında 5 şüphelinin üzerinden çıkan kimliklerin sahte olduğu anlaşılırken, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yapılan araştırmalarda zanlıların gerçek isimlerinin Abdurrahman A., Heval Y., Alaattin A., Oğuzhan D. ve Erdal S. olduğu ve daha öne birçok hırsızlık ve evrakta sahtecilik olaylarına karıştıkları belirlendi.

BİR ŞÜPHELİ CEZAEVİ FİRARİSİ ÇIKTI

Soruşturmayı derinleştiren Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlılardan Alaattin A.’nın cezaevi firarisi olduğunu tespit etti.

İşlemleri tamamlanan şüphelilerden Heval Y. ile Alaattin A. adliyeye sevk edilirken, durumları ağır olan 3 yaralıdan 2’sinin tedavisi Bodrum Devlet Hastanesi’nde, araç içinde sıkışan Erdoğan S.’nin tedavisine ise Muğla’da devam ediliyor. Mahkeme 5 zanlının da tutuklanmasına karar verdi.

ÇALINAN MALZEMELER ARAÇTAN ÇIKTI

Hırsızlık zanlıların kullandığı 34 TM 1133 plakalı araçta yapılan inceleme sobrasında, 2 bin liraya yakın nakit para, 8 adet cep telefonu, 1 adet ipad, fotoğraf makinesi, kol saatleri ve altın takılar ile hırsızlık olayında kullanılan çakı ve tornavida çıkarken, çalınan malzemelerin sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.