Bodrum’da Satranç Turnuvası Heyecanı Yaşandı

Bodrum’da Satranç Turnuvası Heyecanı Yaşandı

Bodrum’da 169 sporcunun katılımıyla bu yıl on dördüncüsü düzenlenen Bodrum Belediye Başkanlığı Kupası Geleneksel Satranç Turnuvası yapıldı.Bodrum Belediyesi ve Bodrum Satranç İlçe Temsilciliğinin işbi...

Bodrum’da 169 sporcunun katılımıyla bu yıl on dördüncüsü düzenlenen Bodrum Belediye Başkanlığı Kupası Geleneksel Satranç Turnuvası yapıldı.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Satranç İlçe Temsilciliğinin işbirliğiyle düzenlenen “Bodrum Belediye Başkanlığı Kupası 14. Geleneksel Satranç Turnuvası” 02-03 Mayıs 2015 tarihlerinde Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşti. Yarışmaya Milas, Denizli ve Aydın’dan olmak üzere U8, U10, U12, U16 yaş ve üstünden toplam 169 sporcu katıldı.

Sporcuların dikkatinin dağılmaması için sessiz bir ortamda geçen turnuvaya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon da katılarak sporculara destek verdi. Sporcu velileri ve Bodrumlu satranç sever vatandaşların tribünden izlediği karşılaşma iki gün boyunca devam etti.

Kıyasıya bir rekabete sahne olan turnuvada dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını Hülya Kocadon’dan aldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon imzalı katılım belgeleri de sporculara ayrıca takdim edildi. Bodrum Satranç İlçe Temsilcisi Atilla Gürmen, turnuvaya katılan sporcular başta olmak üzere destekleri için Bodrum Belediyesine, Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nun görevlileri ile turnuvayı izleyen seyircilere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.