Bodrumsporun 83. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Bodrumspor'un 83. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor için her yıl geleneksel olarak düzenlenen dayanışma gecesi, bu yıl Azka Otel'de yüzlerce taraftarın katımıyla gerçekleşti.

- Bodrum Belediyesi Bodrumspor için her yıl geleneksel olarak düzenlenen dayanışma gecesi, bu yıl Azka Otel'de yüzlerce taraftarın katımıyla gerçekleşti.

Bodrumspor'un 83. yıl dönümü için Aska Otel'de düzenlenen geceye; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Top, Bodrum'daki çeşitli kurum kuruluş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile ünlü sinema-tiyatro oyuncusu Nejat İşler başta olmak üzere çok sayıda Bodrumspor taraftarı katıldı.

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya salonda bulunan bütün Bodrumspor sevdalısı misafirlere teşekkürlerini sunarak, "Karate ve Wushu sporlarında uluslararası arenada birçok başarı elde ediyoruz. Yelkende, dünya şampiyonu çıkarmıştık ve o arkadaşımız bu sene Türkiye şampiyonu oldu. Yelken milli takımımız ise Avrupa şampiyonu oldu. Bunlar bizi gururlandırdı. Basketbolda bu sene atağa geçtik. Takımlarımızın hepsi liderliğe oynuyor ve açık ara farkla kazanıyorlar. Futbol takımlarımız da bu sene çok iyi. U-12 ve U-17 takımlarımız gruplara kaldı. A futbol takımımız devre arasına lider olarak girdi. Dayanışma gecelerimiz, statlarımız, her yer Bodrumspor coşkusu ile doluyor. Seneye burada buluşmaktansa Başkanımızın yaptığı çok güzel meydanlarda buluşalım. Bodrum Belediye Meydanı'nı Nisan ayında şampiyon Bodrumspor diye inleteceğiz.'' şeklinde konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise "Bu güzel konuşmadan sonra konuşma yapmamak lazım ama Rıza Başkanımı da kırmak mümkün değil. Ne de olsa lider takımın başkanı o. Kolay değil lider olmak. Lider takımı, başkanını ve yöneticilerini bir kez daha alkışlayalım. Değerli Bodrumlular, Bodrum'a gönül veren, Bodrum'u Bodrum yapan Türkiye'nin aydınlık ve medeni insanları... Bugün, bu akşam özellikle Bodrumspor'un lider kapattığı ve önümüzde 3. Ligi artık hedef gören bir takımın, bir camianın yemeğinde beraber olmak, gerçekten çok güzel ve bu bizi çok mutlu ediyor. Göreve geldiğimizden beri hep şöyle dedik; inanırsak, mücadele edersek, birlik beraberlik olursa başarıyı yakalarız. Bugün bakın bunun altında yatan tek neden inanarak mücadele etmektir. Biz inandık, hocalarımız inandı, yöneticilerimiz inandı ve hepsinden de önemlisi yeşil-beyaz formayı terleten sporcu kardeşlerim inandı. Bu inanca, bu güzelliğe saygı duymamak mümkün değil. 'Bir gün değil her gün' diyen Bodrumspor yöneticilerine ve Bodrum halkına 'Gelecek Bodrum'un ve Bodrumspor'un' diyorum'' dedi.

Gecede, Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, kulübe vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Daha sonra Bodrumspor forması ve Başkan Mehmet Kocadon ile diğer oda başkanlarının imzaladıkları Bodrumspor atkısı da açık artırma ile satışa çıkartıldı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un 83. yıl kutlamaları, yöresel oyunlar ve taraftarların söylediği tezahürat ve marşların eşliğinde yaklaşık 3 saat sürdü.

BODRUMSPOR'UN 83. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

BODRUMSPOR'UN 83. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.