Boğazda 49 çift "Evet" dedi

Boğazda 49 çift "Evet" dedi

Arnavutköy Belediyesi, geleneksel hale getirdiği toplu nikah törenlerine bir yenisini ekleyerek, tam 49 çifte toplu nikah töreni düzenledi. İstanbul Boğazı’nın en güzel noktasında gerçekleşen törende...

Arnavutköy Belediyesi, geleneksel hale getirdiği toplu nikah törenlerine bir yenisini ekleyerek, tam 49 çifte toplu nikah töreni düzenledi. İstanbul Boğazı’nın en güzel noktasında gerçekleşen törende çiftlerin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okundu.

Çiftlerin nikahlarını Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı kıydı. Üsküdar’da bir restoranda düzenlenen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı toplu nikah töreninde konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, şunları söyledi: "Onlara hem İstanbulumuzun güzelliklerimizi gösteriyoruz, hem de yaşadıkları bu güzel anı daha da güzelleştirmek adına toplu nikah kıyıyoruz. Sadece nikahtan öte bir mutluluğun paylaşılması, toplumsal duyarlılığın arttırılması ve bir arada yaşama kültürünün gelişmesi adına da önemli katkılar sağladığı kanaatindeyiz. Burada olan tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz."

Dünya evine giren gelinlerden Ceylan Gündoğdu eşini çok sevdiğini ve nikahında büyük heyecan yaşadığını kaydetti. Damatlardan Mahmut Dursun da nikahlarının kıyılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya teşekkür ettiler. Çiftler ve aileleri toplu nikah sonrasında boğazın nefis manzarasında yemeklerini yedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.