Bornova Belediyesi Esnaf Ve Sanayici İle Elele

Bornova Belediyesi Esnaf Ve Sanayici İle Elele

Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila, istihdam sorununun çözümü konusunda ilçedeki sanayi siteleri ile işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi. Sanayi esnafının işlerini kolaylaştırmak adına üzerlerine düşen herşeyi yapacaklarını belirten B

- Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila, istihdam sorununun çözümü konusunda ilçedeki sanayi siteleri ile işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi. Sanayi esnafının işlerini kolaylaştırmak adına üzerlerine düşen herşeyi yapacaklarını belirten Başkan Olgun Atila, gençleri iş yapmak, esnafa da nitelikli eleman yetiştirmek için meslek edindirme kursları açacaklarını söyledi

3. Sanayi Sitesi Başkanı Sedef Tabakoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila'yı ziyaret etti. Tabakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri göreve seçilmesinden dolayı tebrik ettikleri Başkan Olgun Atila ile görüş alışverişinde bulundu.

Bornova’nın üniversite kenti kimliğinin yanında sanayi kenti kimliğinin de büyük önem taşıdığını söyleyen Tabakoğlu, Olgun Atila’nın başkanlığında bu sanayi sitelerinin gerekli hizmeti alacağından hiçbir şüphelerinin bulunmadığını söyledi. Tabakoğlu, “Başkanımız Olgun Atila'ya önümüzdeki beş yıllık hizmet döneminde başarılar, sağlıklar diliyoruz. Hem Bornova, hem de Bornova'da yaşayan vatandaşlar için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Sanayi esnafı ve personellerinin daha iyi koşullarda çalışmasını ve daha iyi kazanç elde etmesini yürekten istediklerini ifade eden Başkan Olgun Atila, istihdam sorununun çözümü için işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Bu doğrultuda üzerlerine düşenleri yapmaya hazır olduklarını ifade eden Atila, “İşbirliği yapıp meslek edindirme kursları açarak, hem esnaf için nitelikli eleman yetiştireceğiz hem de istihdama katkıda bulunacağız” dedi. Başkan Olgun Atila, hem 3. Sanayi Sitesi yönetimiyle hem de ilçedeki diğer sanayi sitelerinin yöneticileriyle daha sık biraraya gelerek birlikte projeler üreteceklerini söyledi.

BORNOVA BELEDİYESİ ESNAF VE SANAYİCİ İLE ELELE

BORNOVA BELEDİYESİ ESNAF VE SANAYİCİ İLE ELELE

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.