Bornovada Küçük Başkandan Büyük Hedef

Bornova'da Küçük Başkan'dan Büyük Hedef

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın koltuğuna oturan Kars Halil Atila İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Eylül Eda Beşe, büyüyünce belediye başkanı olmak istediğini söyledi. Koltuğa oturur ot

- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın koltuğuna oturan Kars Halil Atila İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Eylül Eda Beşe, büyüyünce belediye başkanı olmak istediğini söyledi. Koltuğa oturur oturmaz Bornova için yapacağı projeleri de açıklayan küçük başkan Beşe, “Daha güzel Bornova için çalışacağım” dedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bornova’da coşkulu etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın geçici olarak koltuğunu devrettiği, Kars Halil Atila İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Eylül Eda Beşe renk kattı. Koltuğa oturur oturmaz önce özel kalem müdürünü arayarak birlikte geldiği arkadaşlarına meyve suyu ısmarlayan Beşe, daha sonra projelerini bir bir açıkladı.

Büyüyünce belediye başkanı olmak istediğini söyleyen Eylül Eda Beşe, “Arkadaşlarım için oyun parkları spor tesisleri yapmak istiyorum. Engelli olan öğrencilere yardım etmek, ihtiyacı olan öğrencilere burs verilmesi gerekir. Okul sayısını artırmak, herkesin sağlıklı olması için hastaneler açmak istiyorum. Belediye başkanı olursam Bornova için elimden gelen herşeyi yapacağım” dedi. Beşe’nin konuşması arkadaşlarından alkış alırken, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila öğrencilerin belediye çalışmaları hakkındaki bütün sorularını yanıtladı.

BAŞKAN OLARAK İLK TÖREN

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği çelenk törenine de katıldı. Atila, Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu tarafından düzenlenen resmi kutlama etkinliğinin ardından, CHP Bornova İlçe Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk koyma etkinliklerinde de yer aldı. Başkan Atila, katıldığı etkinliklerde çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gelecek yıllarda daha büyük bir coşku içinde kutlamak üzere hazırlıklar yaptıklarını hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bizler küçükken şanslıydık. Bu bayramı daha heyecanlı yaşıyorduk. Önümüzdeki yıldan itibaren bu coşkuyu tıpkı geçmişteki gibi yaşatacağız. Çocuk meclisleriyle yarının büyüklerine söz hakkı vereceğiz. 23 Nisan’ı festival havasında kutlayacağız” dedi.

BORNOVA'DA KÜÇÜK BAŞKAN'DAN BÜYÜK HEDEF

BORNOVA'DA KÜÇÜK BAŞKAN'DAN BÜYÜK HEDEF

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.