Bornovalı Ne İsterse O...

''Bornovalı Ne İsterse O...''

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, her zaman vurguladığı ‘ortak akıl’ ilkesini farklı yönleriyle hayata geçirmeye devam ediyor. Atila, Bornova’nın geleceğini belirlemek için vatandaşların görüşlerini almaya başladı.

- Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, her zaman vurguladığı ‘ortak akıl’ ilkesini farklı yönleriyle hayata geçirmeye devam ediyor. Atila, Bornova’nın geleceğini belirlemek için vatandaşların görüşlerini almaya başladı.

Seçimin üzerinden bir ay bile geçmeden Başkan Atila’yı karşılarında gören Çamdibi ve Altındağ’da yaşayan vatandaşlar, “Biz size tebriğe gelecektik, siz bizden önce davrandınız. Bizi çok mutlu ettiniz” dedi. Vatandaşların belediye hizmetleri ile ilgili isteklerini dinleyen Atila, uygulamayı düşündüğü projelerle ilgili de düşüncelerini sordu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, seçim döneminde oy istemek için gezdiği mahalleleri, şimdi de projeler hakkında fikirlerini sormak için dolaşıyor. Daha seçimin üzerinden bir ay bile geçmeden başkanlarını karşılarında gören Bornovalılar şaşkınlıklarını gizleyemezken, ‘Ortak akıl’ ilkesiyle yola çıkan Atila, ilçede yaşayan herkesi yönetime dahil etmek için aralıksız çalışıyor.

Çamdibi ve Altındağ’da sokakları, kahvehaneleri, esnafı gezerek vatandaşların tek tek elini sıkan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, istekleri ve ilçede yapılması istenen projeleri de not aldı. Başkan Atila, vatandaşların isteklerini alırken, uygulamayı düşündüğü projelerle ilgili de düşüncelerini sordu. Kahvehanelerde Bornovalılarla birlikte çay içip, esnafa ‘hayırlı işler’ dileklerini ileten Başkan Atila, ‘Bornova’nın geleceğini Bornovalılar belirleyecek” dedi.

Ziyaret ettiği vatandaşların ilk tepkisinin, “Biz sizi tebriğe gelecektik’ demek olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Biz onlardan hızlı davrandık ve teşekküre gittik. Bizi karşılarında gördüklerinde çok mutlu oldular. ‘Seçimden sonra da iç içe olacağız’ demiştik. Bunu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Vatandaşlarımızla aramızda çok sıcak bir diyalog var. Esnafımızın yurttaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Bizim iletişimimiz gönülden gönüle. Hasret gidiyoruz. Bugün Çamdibi’nde Altındağ’dayız, yarın başka bir yerde olacağız. Bu sürekli böyle devam edecek. Halkın içinde olacağız. Onların taleplerini alıp hızla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

''BORNOVALI NE İSTERSE O...''

''BORNOVALI NE İSTERSE O...''

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.