Bornovaya 200 Yataklı Devlet Hastanesi

Bornova'ya 200 Yataklı Devlet Hastanesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bornova’da yapılacak olan 200 yataktan oluşan yeni devlet hastanesinin ihalesinin yapıldığı ve 2 yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

- Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bornova’da yapılacak olan 200 yataktan oluşan yeni devlet hastanesinin ihalesinin yapıldığı ve 2 yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

Yeni yapılacak olan hastane hakkında bilgi almak için Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’ne gelen İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek ve beraberindeki heyetle birlikte Bornova Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Op. Dr. Birol Durukan ve firma yetkilileri ile görüştü.

Ulema, Bornova’nın İzmir’in 3. büyük metropol ilçesi olması ve Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nin ilçede 2. basamak olarak hizmet veren tek hastane olmasından dolayı yeni hastanenin bir an önce bitirilmesinin çok büyük önem taşıdığını belirtti. Hastanede verilen sağlık hizmetinin aksamaması için kademeli inşaat yapımının önemine vurgu yapan Ulema, yeni bina inşaatı süresince de hastalarımızın Bornova Devlet Hastanesi’nden hizmet almaya devam edeceklerini söyledi.

Firma yetkililerinden de inşaat süreciyle ilgili herhangi bir aksama olmadığı bilgisini alan Ulema, Genel Sekreter Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Op. Dr. Birol Durukan ve firma yetkililerine teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.

BORNOVA'YA 200 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

BORNOVA'YA 200 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.