Borussıa Dortmund, Ömer Toprak İle İlgileniyor

Borussıa Dortmund, Ömer Toprak İle İlgileniyor

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen forması giyen milli futbolcu Ömer Toprak ile ilgileniyor.Borussia Dortmund liglerin bitmesinin ardından transfer çalışmalarına başladı. Mats...

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen forması giyen milli futbolcu Ömer Toprak ile ilgileniyor.

Borussia Dortmund liglerin bitmesinin ardından transfer çalışmalarına başladı. Mats Hummels’in Bayern Münih’e transferinden sonra savunma hattına takviye yapmak isteyen Dortmund, Bayer Leverkusen’de forma giyen Türk futbolcu Ömer Toprak ile ilgileniyor. Alman Bild Gazetesi’nin göre Dortmund Ömer Toprak’ı kadrosuna katmak için 20 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia edildi.

“ÖMER TOPRAK BU TAKIMIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI”

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler’in Bild’de yer alan açıklamasında ise, “Biz tüm oyuncularımızı takımda tutmayı hedefliyoruz. Seneye amacımız Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak. Ömer de takımın önemli bir parçası ve onu satmayı düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Euro 2016 aday kadrosunda yer alamayan 26 yaşındaki futbolcunun Bayer Leverkusen ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.