Botoks Ve Dolguyla 10 Dakikada Yeni Profil

Botoks Ve Dolguyla 10 Dakikada Yeni Profil

Dr. Mustafa Kemal Ataönder, kırışıklık ve hacim kaybı yaşayan cilt bölgelerindeki etkinliğinin yanı sıra, düşük burun ucu ve estetik bir profil oluşturmada da kullanılan Botoks ve dolgu uygulamalarını...

Dr. Mustafa Kemal Ataönder, kırışıklık ve hacim kaybı yaşayan cilt bölgelerindeki etkinliğinin yanı sıra, düşük burun ucu ve estetik bir profil oluşturmada da kullanılan Botoks ve dolgu uygulamalarının 10 dakika sürdüğünü söyledi.

Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Dr. Mustafa Kemal Ataönder, botoks ve medikal dolguların burun estetiği için nasıl kullanıldığını açıkladı. Botoksun estetik alanında, 21. yüzyılın en çok yapılan uygulaması olduğunu belirten Mustafa Kemal Ataönder, “Dolgu uygulamaları da hemen arkasından onu takip ediyor. Düzenli bir şekilde bu iki uygulama yapıldığı takdirde, yaşlanma belirtilerini geciktirmek ve olası mimik çizgilerinin derinleşmesini önlemek mümkün olabiliyor. Botoks ve dolgular sanılanın aksine sadece bu bahsettiğimiz işlevlere sahip değil, farklı deformitelerin düzeltilmesinde de kullanılıyor. Burun estetiğinde ise, özellikle profilinden memnun olmayan, burun ucuna estetik bir form kazandırmak isteyenlerin imdadına bu iki medikal teknik koşuyor” dedi.

10 DAKİKADA KALKIK VE ESTETİK BİR BURUN

İşlemin ortalama 10 dakika sürdüğünü belirten Dr. Mustafa Kemal Ataönder, “Burun ucunun biraz daha kalkık olması her zaman istenilen bir duruştur bunun yanı sıra yaş almaya başladıkça burun ucunun düştüğünü gözlemleriz. Eğer burnunuzda radikal bir sorun yoksa ve sadece bu düşüklüğü yok etmek istiyorsanız, burun ucuna ameliyatsız bir işlemle, hafif bir dikleştirme yapılabilir. Botoks enjeksiyonunu burnun ucunu aşağı çeken kaslara enjekte ediyoruz ve bu dikleşmeyi sağlıyoruz. Ayrıca aynı bölgeye dolgu uygulamalarıyla kontür düzeltmeleri yapabiliyoruz. Bu sayede ufak dokunuşlarla radikal olmayan ama profili gerçek anlamda değiştirip estetik hale getiren bir sonuç çıkıyor” diye konuştu.

ŞİŞLİK VE MORLUK OLUŞMUYOR

Burna yapılan dolgu ve botoks uygulamalarının şişlik ve morluk gibi belirtiler göstermediğinin de altını çizen Ataönder, “Eğer burun ucunuzu aşağı çeken mimik kasları çok çalışmaya elverişliyse botoks ve dolgu uygulamasından son derece fayda görebilirsiniz. Ayrıca Estetik International kliniklerimizde, yine burun ucunu kaldırmaya yönelik Basit Burun Estetiği operasyonları da etkili sonuçlar veriyor” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.