Boydak,  652. Mağazasını Ankara’da açtı

Boydak, 652. Mağazasını Ankara’da açtı

Merkezi Kayseri’de bulunan Türkiye’nin önde gelen mobilya mağazası 652. mağazasını Ankara’da açtı.Türkiye’nin önde gelen ve merkezi Kayseri’de bulunan mobilya mağazasının 652. mağazası Ankara’nın Çank...

Merkezi Kayseri’de bulunan Türkiye’nin önde gelen mobilya mağazası 652. mağazasını Ankara’da açtı.

Türkiye’nin önde gelen ve merkezi Kayseri’de bulunan mobilya mağazasının 652. mağazası Ankara’nın Çankaya ilçesinde açıldı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 652. mağazayı açmanın heyecanı içinde olduklarını kaydeden Boydak Holding Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı, 2017 yılının şirketleri adına çok başarılı bir yıl olduğunu söyledi. Tarihi başarılara imza atıldığına dikkat çeken Büyükkatırcı, “Bugün Ankara’da Türkiye genelindeki 652. mağazamızı hizmete açtık ve bununla birlikte yurt dışında da mağaza çalışmalarımız devam ediyor. Bugün markamız sektörün tartışmasız açık ara lideri olarak cirosal anlamda yüzde 50 büyüme kaydetti. Mağazacılık, ürün, ciro, kampanya, tüketici teveccüh anlamda çok ciddi başarılar elde ettik. Amacımız bu başarıları 2018 ve daha sonraki yıllara taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Büyükkatırcı, bu başarıların sürdürülebilir olması adına uzun ve kısa vadeli çeşitli hedefler belirlediklerini belirterek, “Hızla büyüyen bir markayız ama dünya genelinde de çok iyi noktaya gelmek için gayret gösteriyoruz. Rusya’da, Ukrayna’da, Kuzey Irak’ta fabrikalarımız bulunuyor. Bu yatırımları daha iyi noktaya getirmek için çalışıyoruz. 2023 yılında dünyanın en önemli ilk 3 markası olabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğer bu büyüme trendini önümüzdeki yıllarda da devam ettirebilirsek 2023 hedeflerimize ulaşmış olacağız” açıklamasını yaptı.

Şubat ayının başında yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülen KDV indiriminin büyümeye etkisini de paylaşan Büyükkatırcı, “KDV indiriminin yüzde 50 büyümemize katkısı en az yüzde 25 olmuştur. Doğru kampanyalar, doğru fiyatlandırmalar, doğru ürünler, doğru mağazalar yaptık. Bunda birçok etken var ama sektörün önde gelen markasının yüzde 50 büyümesi çok rastlanan bir şey değil. Genelde büyümeler 8-10 civarında olur. Yüzde 50’den bahsedilebiliyorsa hükumetimizin aldığı bu kararı es geçmememiz lazım. Bu bir alışkanlık haline gelmemesi lazım. Her firma kendi imkanlarını zorlaması gerekiyor. En son böyle bir indirim 2009 yılında olmuştu. 2009 yılında da yüzde 25 civarında bir büyüme kaydetmiştik. 5-6 yılda uygulanabilir ama onun haricinde bir alışkanlık haline gelmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum ancak hükumetimiz bunu uygularsa bizden bundan en iyi şekilde faydalanırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.