“Böyle belediye başkanı olmaz!”

“Böyle belediye başkanı olmaz!”

AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığı, depremden etkilenen çocuklar için çeşitli faaliyetler gerçekleştirilecek etkinlikte kullanılmak üzere İncirliova Belediyesi’nden talep edilen platform söz verildiği halde verilmedi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya tepki gösteren AK Pati İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, “Böyle belediye başkanı olmaz. İncirliova Belediyesi kimsenin babasının çiftliği değildir. Bu millet yaptıklarınızı asla unutmaz” dedi.

AK Parti İncirliova ilçe teşkilatı, birlik beraberlik, dayanışma ve yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan ayında İncirliova’da yaşamını yitiren vatandaşlar ile ülkemizde yaşanan deprem ve sel felaketinde hayatını kaybetmiş vatandaşların ruhuna iftar programı planladı. Depremden etkilenen çocuklar için çeşitli faaliyetler gerçekleştirilecek etkinlikte kullanılmak üzere İncirliova Belediyesi’nden talep edilen platform söz verildiği halde verilmedi. Bu duruma tepki gösteren AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, “İncirliova Belediyesi kimsenin babasının çiftliği değildir. Bu millet yaptıklarınızı asla unutmaz” dedi.

“BÖYLE BELEDİYE BAŞKANI OLMAZ”

Engellemelere rağmen İncirliova Sulupark’ta iftar programını gerçekleştireceklerini belirten Başkan Celbek, Cumartesi günü depremzede çocuklara iftar yemeği verip, onlara moral olsun diye organizasyon planladık. Etkinlikte kullanmak üzere belediyeden platform talep ettik. Aydınlatma sorunu var dedik, kabul ettiler. Ancak iftar yemeğine saatler kala vazgeçtiler. Başkan Kaya’nın “İğne bile vermeyeceksiniz” diye belediye personeline talimat verdiğini üzülerek öğrendik. Talebimiz kendimiz için değil, depremzede çocuklar içindi. Böyle belediye başkanı olmaz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Başkan Celbek, gerek platform ve gerekse çevre aydınlatma sorununu kendi imkânlarıyla çözdüklerini sözlerine ekledi.

İYİ Partili Kaya’nın bu tavrının nedeni merak edilirken, geçen hafta gerçekleşen seçimlerinde iki encümen üyeliklerin ikisini de Cumhur İttifakına mensup Meclis üyelerinin seçilmesinin etkili olduğu öne sürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum