Bozdoğanlı Patates Üreticisinden Eleştirilere Tepki

Bozdoğanlı Patates Üreticisinden Eleştirilere Tepki

Bozdoğan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ekmekçi, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Bozdoğanlı patates üreticisinin tarlada kalmış 250 ton patatesini satın alarak vatandaşa dağıtmasını ele...

Bozdoğan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ekmekçi, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Bozdoğanlı patates üreticisinin tarlada kalmış 250 ton patatesini satın alarak vatandaşa dağıtmasını eleştirenlere tepki gösterdi.

Bozdoğan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ekmekçi, yaptığı açıklamada; “Üreticinin emeği tarlada kalıp, hayvanlara yem olacaktı. Başkan Çerçioğlu hızır gibi yetişti, Allah razı olsun. Eleştiri yapanların çiftçinin halinden zerre kadar haberi yok” dedi.

HALİMİZDEN TEK ANLAYAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Özlem Çerçioğlu sayesinde bayram önü yüzlerinin güldüğünü vurgulayan Hüseyin Ekmekçi, “Başkan Çerçioğlu’nun çiftçimize verdiği desteği eleştirenlerin çiftçinin halinden sıkıntısından haberi yok. Bu kişiler çiftçinin kullandığı mazotun, gübrenin fiyatını da mı bilmiyorlar. Devlete ait Tarım Kredi Kooperatifinden alınan tohum 3 TL, gübrenin çuvalı 65 TL, traktörde kullandığımız mazot 4,5 TL . Biz çiftçi olarak bizim halimizden anlayanın kim olduğunu çok iyi gördük. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun sonuna kadar arkasındayız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.