Bozkurt’a havuz ve spor kompleksi için geri sayım başladı

Bozkurt’a havuz ve spor kompleksi için geri sayım başladı

Bozkurt Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Birsen Çelik, ustalık dönemi projelerini açıklamaya devam ediyor.

Bozkurt Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Birsen Çelik, ustalık dönemi projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Çelik, Barbaros Mahallesi'nde yapılacak "Havuz ve Spor Kompleksi" projesini açıkladı.

Bozkurt Belediye Başkanı ve CHP Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik, yeni dönem için Bozkurt'a hazırladıkları projelerini açıklamaya devam ediyor. "Ustalık dönemi" olarak adlandırdığı yeni dönemde Bozkurt'a kalıcı ve geleceğe yatırım olacak projeleri öne koyduklarını ifade eden Başkan Çelik, "Havuz ve spor kompleksi" projesinin detaylarını açıkladı. Çelik, Bozkurt'un Barbaros Mahallesi'nde 2 bin 300 metrekare alan içerisinde yer alacak projenin Bozkurt'un geleceğine yatırım olduğunu söyledi.

Kompleks içerisinde kapalı ve açık olma özelliğine sahip yüzme havuzunun yanında hamam, sauna ve restoranı ile hizmet vereceğini söyleyen Başkan Çelik, ayrıca havuz başında düğün organizasyonları da yaparak evlenen gençlerin unutulmaz anılarla dolu güzellikler yaşamasına vesile olacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.