Bu Besinlerle Doğal Estetik Etkisi Yaratın

Bu Besinlerle Doğal Estetik Etkisi Yaratın

Cildinizin kusursuz olmasını istiyor ancak estetik yaptırmak istemiyorsanız, bu besinler sayesinde istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Her kadın güzel, pürüzsüz ve kusursuz bir cilt ister. Ancak çoğu kadın bu görünüme sahip olmak için bıçak altına yatmaktan ya da cerrahi yöntemler kullanmaktan korkar.

Uzmanların açıklamalarına göre herhangi bir estetik işlem uygulamadan genç ve güzel bir cilde sahip olmak mümkün.

Nilay Keçeci, ''Narenciyeler, sıkı ve gergin bir cilde sahip olmanızı sağlar. C vitamini binlerce güzellik kremi içinde bulunan birinci cilt bakımı içeriğidir. Bu vitamin vücudun kolajen üretmesine yardım eder. Kolajen ise cildinizin temel yapısını şekillendiren proteindir. 35 yaşından sonra kolajen azalınca cildiniz sarkmaya başlar. Portakal, greyfurt, domates cildinizin gerginleşmesine yardım eder'' dedi.

Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci, daha sonra şunları kaydetti; “Kokusunu sevmeyebilirsiniz, ancak yumuşaklığına bayılacaksınız.''

''Deniz ürünlerinin aktif bileşenleri Omega 3 yağ asitleri, çinko. Herkes balığın sağlımız için faydasını mutlaka duymuştur. Birçok balık türü ve kabuklu deniz hayvanları, özellikle istiridye ve somon gibi yağlı balık cilt için harika bir yiyecek. Yeterince omega 3 alınınca cildinizde kuruluk ve iltihap olmaz.

İltihap cildinizin daha hızlı yaşlanmasına neden olur. Araştırmalar, çok az omega 3 alanların egzema ve sedef hastalığı gibi ihtihabi bozukluklarına daha yatkın olduklarını gösterdi. Omega 3 yağ asitleri ayrıca kalp damarlarını koruyor, dolaşımı düzenliyor. İyi bir dolaşı da cilt sağlığını etkiliyor. Çinko, akneyle savaşmada yardımcı oluyor, yeni hücre yapımına katkıda bulunuyor, cilde hoş bir parlaklık veriyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.