"Bu İttifakın Sonu Erken Seçim ve Anayasa Yetkisi"

"Bu İttifakın Sonu Erken Seçim ve Anayasa Yetkisi"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Yerel mahkemenin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kongre süreci hakkında verdiği karara ilişkin olarak "AK Parti-Bahçeli ittifakı milleti...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Yerel mahkemenin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kongre süreci hakkında verdiği karara ilişkin olarak "AK Parti-Bahçeli ittifakı milleti yendi. Bu ittifakın sonu erken seçimle, AK Parti’ye 380 vekil ve tek başına Anayasa yapma yetkisidir" dedi.

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP’deki kongre sürecini değerlendirerek, "Ak Parti - Bahçeli ittifakı milleti yine yendi. Bu ittifakın sonu erken seçimle, AK Parti’ye 380 vekil ve tek başına Anayasa yapma yetkisidir. Bahçeli yine yapacağını yapmıştır" ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli’nin mahkeme kararına sevinmemesi gerektiğini söyleyen Yılmaz, "Mahkeme kararı Anayasal hükümlere göre mi değil mi ilerleyen günlerde tartışılır. Belli ki bu partilerin başına tesadüfen ve liyakatla gelinemiyor. Parti var partilerin de içinde. Ama bir de Allah var ki O da hesap içinde. Bu karardan sonra endişelenmesi ve korkması gereken muhalefet değil Bahçelidir. Zira Bahçeli’nin işgal ettiği bu halkın bir sahibi var ki O’da Allah’tır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.