Bu Kadarına Pes Dedirten Hırsızlık

"Bu Kadarına Pes" Dedirten Hırsızlık

Denizli’nin en işlek caddelerinden olan İkinci Ticari Yol’da bir şahıs, mağaza önünde sergilenen LCD televizyonu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

- Denizli’nin en işlek caddelerinden olan İkinci Ticari Yol’da bir şahıs, mağaza önünde sergilenen LCD televizyonu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, Merkezefendi ilçesinin Saraylar Mahallesi’nde yer alan ve Denizli’nin en işlek caddelerinden olan İkinci Ticari Yol’da meydana geldi. İşyerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, elektronik ürünler satan işyerinin önünde LCD televizyonlar ve diğer ürünler sergilendiğini gören beyaz ayakkabılı, mont giyen hırsız, önce ürüne bakıyor gibi yapıp, daha sonra dükkanın önünden uzaklaşan şahıs bir süre sonra yeniden güvenlik kamerasının görüş alanına giriyor. Yavaş yavaş televizyona doğru yaklaşan hırsız bir anda televizyonu kucaklayarak koşarak kaçıyor.

Tüm bu yaşanılanlar güvenlik kamerasına yansırken, olayı daha sonra fark eden işyeri sahibi durumu polise bildirdi. Polis ekipleri işyerinde inceleme yaparken, güvenlik kamerasına yakalanan hırsızı bulmak için harekete geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.